Ekol TV Yorumcu Kadrosu Şekilleniyor

16.04.2024 - 23:01

Ekol TV Yorumcu Kadrosu Şekilleniyor

23 Nisan’da yayın hayatına başlayacak haber kanalı Ekol TV’nin yorumcu kadrosu şekilleniyor. Geçtiğimiz günlerde Onur Yıldız’ın spor müdürü olduğu Ekol TV’de Yusuf Kenan Çalık, Serdar Sarıdağ ve Ümit Karan gibi isimler görev alacak. Kanalın transferlerine devam etmesi bekleniyor.

Türkiye’nin yeni kanalı Ekol TV’nin spor yorumcuları yavaş yavaş netlik kazanıyor. Geçtiğimiz günlerde Onur Yıldız’ın spor müdürü görevine getirildiği Ekol TV’de Ümit Karan, Serdar Sarıdağ ve Yusuf Kenan Çalık gibi isimler futbolseverlerle buluşacak. Kanalın yorumcu kadrosuna önümüzdeki günlerde yeni isimlerin eklenmesi bekleniyor.

Artık Golleri Ekol Futbolda Atacak

Onur Yıldız geçtiğimiz saatlerde yeni yorumcu kadrosunu duyurmaya başladı. İlk olarak Ümit Karan transferini açıklayan Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Artık golleri Ekol Futbol'da atacak...


Serdar Sarıdağ ve Yusuf Kenan Çalık’ın Yeni Adresi Ekol TV Oldu

Geçtiğimiz günlerde A Spor’da beklenmedik ayrılıklar yaşanmıştı. Önce Yusuf Kenan Çalık kanaldan ayrıldığını duyurmuştu. Ardından başarılı yorumculardan Serdar Sarıdağ A Spor’a veda etmişti. İki isim de yeni adresini açıklamamıştı.

Serdar Sarıdağ ve Yusuf Kenan Çalık’ın yeni adresleri geçtiğimiz saatlerde Onur Yıldız’ın paylaşımıyla belli oldu. İki isim de bundan böyle Ekol TV ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak.

Konuyla ilgili Yusuf Kenan Çalık da bir paylaşım yaptı. Yeni kanalları Ekol TV’ye herkesi beklediğini belirten Çalık, şu ifadeleri kullandı:

Yeni kanalımız Ekol TV’ye herkesi beklerim.


Yeni İsimlerin Kadroya Dahil Olması Bekleniyor

23 Nisan’da yayın hayatına başlayacak Ekol TV spor bölümü kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Onur Yıldız’ın spor müdürü olduğu kanal Ümit Karan, Serdar Sarıdağ ve Yusuf Kenan Çalık’ı kadrosuna kattı. Ekol TV’nin transferlere devam etmesi bekleniyor.

Yeni isimleri kadrosuna dahil etmesi beklenen Ekol TV’de birçok spor programı da izleyicilerle buluşacak. Önümüzdeki günlerde kanalda yayınlanacak spor programıyla ilgili bilgilendirmenin yapılacağı tahmin ediliyor.