Serdar Sarıdağ A Spor’dan Ayrıldı

14.04.2024 - 23:01

Serdar Sarıdağ A Spor’dan Ayrıldı

Başarılı yorumcu Serdar Sarıdağ A Spor’dan ayrıldı. Kendi isteğiyle bu kararı aldığını belirten Serdar Sarıdağ, yeni adresini açıklamadı. Serdar Sarıdağ’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

A Spor’da ayrılıklara bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz haftalarda Yusuf Kenan Çalık, A Spor’dan ayrıldığını duyurmuştu. Birkaç gün önce de Onur Yıldız A Spor’a veda etti. A Spor’dan ayrılan son isimse Serdar Sarıdağ oldu. Başarılı yorumcu A Spor’dan kendi isteğiyle ayrıldığını açıkladı. Serdar Sarıdağ yeni adresini henüz açıklamadı.

Vakit Ayrılık Vakti

Serdar Sarıdağ, A Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından yaptığı açıklamayla duyurdu. A Spor’dan kendi isteğiyle ayrıldığını belirten Sarıdağ, yeni adresini henüz açıklamadı. Serdar Sarıdağ’ın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Seninle çok güzel anılarımız oldu. Hem güldük hem de güldürdük.  Meslek hayatımdaki en önemli kilometre taşlarından biri oldun. Tamamen kendi isteğimle aldığım bu kararı vermek kolay değil lakin vakit ayrılık vakti. 
Her şey için teşekkür ederim A Spor ailesi.


Serdar Sarıdağ Kimdir?

6 Şubat 1977 tarihinde Muş'un Varto ilçesinde dünyaya gelen Serdar Sarıdağ, Türkiye’de spor gazeteciliğinin önde gelen isimlerinden biri olarak dikkat çekti. Erken yaşta başladığı kariyerinde hem spor yazarlığı hem de spor yorumculuğu gibi önemli alanlarda başarılı bir çizgi çizdi.

Serdar Sarıdağ, gazetecilik kariyerine Milliyet Gazetesi'nde başladı. Yaptığı çarpıcı ve bilgilendirici yazılarıyla sporseverlerin ilgisini çeken Sarıdağ, aynı zamanda A Spor kanalında spor yorumcusu olarak da görev yaptı. A Spor’da birçok stüdyo programında görev yapan Serdar Sarıdağ, geçtiğimiz saatlerde A Spor’dan ayrıldığını duyurdu.

A Spor’dan ayrılan isimler kervanına katılan Serdar Sarıdağ, henüz yeni adresini paylaşmadı. Serdar Sarıdağ’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.