Yusuf Kenan Çalık A Spor’dan Ayrıldı

08.04.2024 - 14:15

Yusuf Kenan Çalık A Spor’dan Ayrıldı

Başarılı futbol yorumcusu Yusuf Kenan Çalık A Spor’dan ayrıldı. Tüm mesai arkadaşlarına teşekkür eden Çalık, yeni adresini paylaşmadı. Önümüzdeki günlerde Yusuf Kenan Çalık’ın yeni adresinin belli olması bekleniyor.

Başarılı spor yorumcularından Yusuf Kenan Çalık, 2022’de transfer olduğu A Spor’dan ayrıldığını duyurdu. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Çalık, yeni adresini paylaşmadı.

Çalışma Arkadaşlarına Teşekkür Etti

A Spor’dan ayrıldığını Twitter hesabından duyuran Yusuf Kenan Çalık, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti. Yusuf Kenan Çalık’ın açıklamaları şu şekildeydi:

Bugün itibarıyla A Spor’daki yorumcu görevimden ayrıldım. Başta bana bu fırsatı verdiği için A Spor yayın koordinatörü Ender Bilgin'e, birlikte mesai harcadığımız tüm arkadaşlarıma, kamera arkasındaki tüm emekçilere ve bugüne kadar yayınlarda destek veren izleyenlere teşekkür ederim. 
İnşallah hayırlısı olur.


Bayram Sonrası Yeni Adresim Netleşir

Yusuf Kenan Çalık, yeni adresini soranlara da bayram sonrasını işaret etti. 

Dünden beri çok mesaj geldi, güzel dilekleriniz ya da eleştirileriniz için teşekkür ederim 🙏
Soranlara toplu cevap olsun, herhangi bir plan yapmadım. Kapımız her zaman açık diyenler oldu, yürekten teşekkür ederim. Bayram sonrası netleşir her şey. 
Geri dönemediğim her mesaj için peşinen özür dilerim.


Yusuf Kenan Çalık Kimdir?

Futbolseverlerin karşısına uzun yıllar TRT ekranlarında çıkan Yusuf Kenan Çalık, geçtiğimiz yıllarda Tivibu Spor’a transfer oldu. Burada uzun yıllar çalışan Çalık, maç anlatımlarında ve stüdyo programlarında yer aldı. Çalık’ın daha önceki adresi ise FB TV’ydi. Çalık, Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra NTV’ye transfer oldu. NTV’de özellikle NTV Spor YouTube kanalında görev yapan Çalık, buradan ayrılarak A Spor’a transfer oldu. 

Yaklaşık 2 yıldır A Spor’da futbolseverlerin karşısına çıkan Yusuf Kenan Çalık, geçtiğimiz saatlerde kanaldan ayrıldı. Taktik Mania YouTube kanalında da yayınlar yapan Çalık’ın yeni adresinin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.