Fenerbahçe-Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı TV8’de

17.04.2024 - 01:17

Fenerbahçe-Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi Çeyrek Final Rövanş Maçı TV8’de

Fenerbahçe-Olympiakos UEFA Avrupa Konferans Ligi çeyrek final rövanş maçı TV8’de. Perşembe günü 22.00’deki bu mücadeleyi, TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz. Yapılan açıklamayla “Fenerbahçe-Olympiakos hangi kanalda? Fenerbahçe-Olympiakos şifresiz mi? Fenerbahçe-Olympiakos TV8’de mi?” soruları yanıt buldu.

UEFA Avrupa Konferans Ligi yayıncısı TV8, Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki çeyrek final rövanş maçını şifresiz yayınlayacağını duyurdu. Perşembe 22.00’deki bu mücadeleyi, TV8 ekranlarından takip edebilirsiniz.

TV8 Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

Fenerbahçe ile Olympiakos arasındaki Konferans Ligi çeyrek final rövanş mücadelesinin şifresiz yayınlanıp yayınlanmayacağı merak ediliyordu. TV8, yaptığı açıklamayla bu merakı giderdi.

Perşembe günü oynanacak karşılaşmanın TV8’de yayınlanacağını duyuran kanal, şu paylaşımı yaptı:

Fenerbahçe - Olympiakos Konferans Ligi Çeyrek Final rövanş maçı Perşembe günü canlı yayınla 22.00'de  TV8'de.


3-2’nin Rövanşında Hedef Turu Geçmek

Fenerbahçe ile Olympiakos geçtiğimiz hafta Yunanistan’da karşı karşıya geldi. Mücadelede 3-0 geri düşen Fenerbahçe, peş peşe bulduğu gollerle skoru 3-2’ye getirdi ve tur umutlarını İstanbul’a taşıdı. Karşılaşma sonrasında İsmail Kartal şu ifadeleri kullandı:

Bugün buraya avantajlı bir skor elde etmek için gelmiştik. Hatta kazanarak İstanbul’a dönmeyi hedefliyorduk. Oyuna da çok iyi başladık. İlk 6-7 dakikada iki net pozisyonumuz vardı. Bunları değerlendirmedik. İlk yarının sonlarına doğru oyunun kontrolü tekrar bizde olmasına rağmen çok basit goller yedik. Soyunma odasında maçı çevirebileceğimizi, atacağımız gollerle İstanbul’a avantajlı gidebilmemiz için konuşmalar yaptık. Yine kendi hatamızdan üçüncü golü yedik ama buna rağmen oyunu bırakmadık. Risk alarak yaptığım değişikliklerle de skoru 3-2’ye getirdik. İkinci yarı girdiğimiz pozisyonlarla 3-3’ü bulabilirdik, hatta 4-3 de yapabilirdik. Sonuçta 3-0’dan 3-2 yapmak da güzel bir şey. Bir reaksiyon. İstanbul’da taraftarlarımızın önünde bu turu geçebileceğimizi düşünüyorum.
Bazı sakat oyuncularım var. Kamuoyu ve taraftarlar tabii bunu bilmiyor. Oyuncularımla yaşayan benim. Sağlık ekibi ile yaptığımız toplantılar sonucunda %100 hazır olmadıkları için bazı oyuncuları mecburen kadroya aldık. En azından 15-20 dakika bu oyuncularımızı oynatarak, hazırlayarak önümüzdeki maçlara en ideal şekilde sakatlanmadan sezonu bitirebilmeleri için böyle bir plan yaptık. Çok yoğun fikstürümüz var. Üç günde bir maç oynuyoruz. Oyuncuları tanıyan, her gün antrenman yapan ben ve ekibim.  60'ıncı dakikada 3-0’dan sonra risk almaya mecburdum. Giren oyuncularımızın sahadaki oyuncularımızın da 60'ıncı dakikadan sonra ortaya koydukları reaksiyon güzeldi ve 3-2 bitti. Rövanş maçına kendi evimizde çok daha farklı bir Fenerbahçe olarak maça başlayacağız.