Sergen Yalçın EURO 2024 Boyunca Kafa Sports’ta

16.04.2024 - 22:50

Sergen Yalçın EURO 2024 Boyunca Kafa Sports’ta

Antalyaspor Teknik Direktörü Sergen Yalçın, EURO 2024 boyunca Kafa Sports’ta izleyicilerin karşısına çıkacak. Candaş Tolga Işık önderliğinde YouTube’da yayın yapacak kanalda farklı isimlerin de yer alması bekleniyor. 

EURO 2024 öncesinde ve turnuva esnasında birçok kanalın özel içeriklere imza atması bekleniyor. Özel programlara imza atacağını duyuran kanallardan biri Kafa Sports oldu. YouTube’da yayın yapacak Kafa Sports, ilk sürprizini ise geçtiğimiz saatlerde duyurdu. 

EURO 2024 boyunca Sergen Yalçın Kafa Sports YouTube kanalında olacak. Sadece 1 aylığına bu ekranlarda yer alacak Sergen Yalçın’ın daha sonrasında teknik direktörlük kariyerine devam etmesi bekleniyor. Ayrıca Kafa Sports’un önümüzdeki günlerde yeni isimleri de kadrosuna katacağı tahmin ediliyor.

Candaş Tolga Işık Duyuruyu Yaptı

Sergen Yalçın’ın Kafa Sports YouTube kanalında yorumculuk yapacağını Candaş Tolga Işık duyurdu. Yalçın’ın sadece 1 aylığına Kafa Sports YouTube kanalında yer alacağını açıklayan Candaş Tolga Işık, ayrıca kanalda farklı sürprizlere de imza atacaklarını belirtti. Candaş Tolga Işık’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Sergen Yalçın SADECE Avrupa Şampiyonası için 1 ay boyunca Kafa Sports'da olacak. Ortalıkta yalan yanlış bilgiler dolaşıyor. İtibar etmeyiniz. Bu arada Kafa Sports'da başka büyük sürprizlerimiz de var💣Çok yakında...


YouTube’da Yayın Yapan Spor Kanallarının Sayısı Artıyor

Son dönemde YouTube’da spor içeriğinin sayısı artış gösterdi. Birçok kanal hizmet vermeye başladı ve yeni kanallar da sporseverlerle buluştu. Önümüzdeki günlerde daha fazla kanalın YouTube’da aktif olması bekleniyor.

Candaş Tolga Işık önderliğinde yayın yapacak Kafa Sports, başarılı YouTube kanallarından biri olmaya aday. Önümüzdeki günlerde YouTube’da yayın yapan kanalların sayısının artacağı tahmin ediliyor. Futbolseverlerin özellikle EURO 2024 döneminde yeni kanalları karşısında bulması bekleniyor.