Ecem Dinçkal Sports Digitale’e Transfer Oldu

25.04.2024 - 21:22

Ecem Dinçkal Sports Digitale’e Transfer Oldu

Başarılı sunuculardan Ecem Dinçkal, Sports Digitale’e transfer oldu. Tivibu Spor’dan ayrıldıktan sonra Sports Digitale’e transfer olan Dinçkal, önümüzdeki günlerde ilk yayınına çıkacak.

YouTube’da yayın yapan spor kanallarından Sports Digitale, transferlerine bir yenisini ekledi. Geçtiğimiz aylarda Tivibu Spor’dan ayrılan Ecem Dinçkal, bundan böyle Sports Digitale ekranlarında futbolseverlerin karşısına çıkacak. 

Sezon başından bu yana birçok ismi kadrosuna katan Sports Digitale, böylece son transferine imza attı. Önümüzdeki günlerde yeni isimlerin de Sports Digitale kadrosuna katılması bekleniyor.

Ecem Dinçkal’ın yeni adresinin belli olmasıyla “Ecem Dinçkal Tivibu’dan sonra nereye transfer oldu? Ecem Dinçkal hangi kanalda görev yapıyor?” gibi sorular yanıt buldu.

Sizlerle Buluşmak İçin Sabırsızlanıyorum

Sports Digitale transferinin ardından bir paylaşım yapan Ecem Dinçkal, çok güzel yorumlar aldığını dile getirdi. Ecem Dinçkal’ın yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Çok güzel yorumlar aldım. Hiç bu kadarını beklemiyordum❤️ 
Teşekkür ederimm🥹😍Sizlerle buluşmak için sabırsızlanıyorum🤓


Ecem Dinçkal Kimdir?

Ecem Dinçkal 4 Eylül 1999 tarihinde İstanbul, Kadıköy’de dünyaya geldi. Lise eğitimini Sınav Koleji’nde tamamladı. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde Sinema ve Televizyon bölümünde okumaya başladı. Üniversitede Başkent İletişim Bilimleri Akademisi’nden spikerlik eğitimi aldı ve dereceyle mezun oldu.

Eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye Basketbol Federasyonu, Türkiye Voleybol Federasyonu, Galatasaray NEF, Bitci McLaren gibi büyük organizasyonların projelerinde yer aldı. Kadir Has Üniversitesi Spor İletişimi programına girmeye hak kazandı ve eğitimini başarıyla tamamlayarak mezun oldu. Haber Global’de spor muhabiri olarak çalıştı. Haber Global sonrasında ise Tivibu Spor ekranlarında sporseverlerin karşısına çıktı.

Geçtiğimiz aylarda Tivibu Spor ekranlarına veda eden Ecem Dinçkal’ın yeni adresi merak ediliyordu. Bu merak geçtiğimiz saatlerde giderildi. Ecem Dinçkal, bundan böyle Sports Digitale YouTube kanalında sporseverlerin karşısına çıkacak. Dinçkal’ın önümüzdeki günlerde ilk yayınına çıkması bekleniyor.