Youtube Yayını Yapan Spor Kanalları

11.07.2023 - 18:36

Youtube Yayını Yapan Spor Kanalları

Türkiye’de son dönemde Youtube spor kanalları sayısında gözle görülür bir artış yaşanıyor. Farklı içeriklere sahip kanallardan futbol, basketbol ve tenis gibi sporları takip etme şansınız bulunuyor. Türkiye’deki en başarılı Youtube spor kanallarını sizler için araştırdık. “En iyi Youtube spor kanalları hangileri? Youtube’da hangi spor kanallarını takip edebilirim? Youtube spor kanalları paralı mı?” ve daha birçok soruya bu yazımızda yanıt vereceğiz.

Türkiye’de spor medyası her geçen gün biraz daha dijitalleşiyor. Farklı kanallar, YouTube üzerinden yayın yapıyor. Her geçen gün de bu kanallara yenileri ekleniyor.

Türkiye’de 2023/24 sezonunda yayın yapacak birçok farklı YouTube spor kanalı bulunuyor. En başarılı YouTube spor kanallarını ve YouTube’da bu sezon daha fazla içerik sunması beklenen kanalları sizler için inceledik.

Socrates Dergi YouTube

Türkiye’deki en popüler YouTube spor kanalları arasında yer alan Socrates Dergi, 2023/24 sezonunda yine iddialı olacak. Yeni sezon öncesinde Tümer Metin’i kadrosuna katan Socrates Dergi YouTube’un birçok özel içeriği sporseverlerle buluşturması bekleniyor. Kanalı izlemek için buraya tıklayın.

  • Socrates Dergi Yorumcuları: Emre Özcan, İnan Özdemir, Mehmet Demirkol, Kaan Kural, Orkun Çolakoğlu, Erman Yaşar, Can Önduygu, Arhan Ata Pilavoğlu, Tümer Metin, Çağıl Özge Özkul, İbrahim Kutluay, Alain Digbeu, Uğur Ozan Sulak, Serhan Acar, Aras Yetiş, Caner Eler, Emre Yazıcıol.
  • Socrates Dergi Öne Çıkan Programları: Amerikan Mutfak, Oyna Devam, Demirkol’un Galaxy Rehberi, Mehmet Demirkol’la Karşı Karşıya, Atıf Bey Sokak.
Socrates Dergi  Youtube -Oyna Devam Programı      
Socrates Dergi Youtube Kanalı -Oyna Devam Programı

Sports Digitale Youtube

Her geçen gün popülerliğini artıran Sports Digitale, en başarılı YouTube spor kanalları arasında yer alıyor. Sports Digitale, özellikle transfer döneminde imza attığı canlı yayınlarla dikkat çekmeyi başardı. Önemli isimleri kadrosuna katan Sports Digitale’in dört adet alt kanalı da bulunuyor. 

Dövüş sporları için Fight Digitale, NBA için NBA Digitale, motor sporları için Digitale Racing ve spor belgeselleri için Digitale Originals kanallarını kuran Sports Digitale, sürprizlere devam edeceğinin sinyallerini veriyor. Kanalı Youtube’dan takip etmek için buraya tıklayın.

  • Sports Digitale Yorumcuları: Murat Zorlu, Alp Eralp, Yağız Sabuncuoğlu, Ertan Süzgün, Sercan Dikme, Barış Murat Yağcı, Alper Öcal, Orhan Uluca, Ali Konaviç, Murat Murathanoğlu, Oğulcan Akçe, Erinç Bilican, Kerem Övet, Cenk Duruk, Anıl Uysal.
  • Sports Digitale Öne Çıkan Programları: EuroleagueBasket Podcast, Sadece Fenerbahçe, Kadro Mühendisliği, Eski Açık, Siyahla Beyaz.
Sports Digitale Youtube-Sadece Fenerbahçe Programı      
Sports Digitale Youtube Kanalı -Sadece Fenerbahçe Programı

VOLE YouTube

Popüler YouTube spor kanallarından biri de VOLE. Futbol ağırlıklı yayınlar yapan VOLE, özellikle Süper Lig maçlarının ardından yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekiyor. Özel röportaj serisi Baş Başa ile fark yaratan VOLE, 2023/24 sezonunda da futbolseverlerin öncelikli tercihleri arasında yer alacak. VOLE YouTube kanalını buradan izleyebilirsiniz.

Vole’nin VOLE+ adından bir YouTube kanalı daha bulunuyor. Ayrıca 2022/23 sezonunda Almanya Kupası maç yayınları VOLE ve VOLE+ YouTube kanalında futbolseverlerle buluştu. 

  • VOLE Yorumcuları: Önder Özen, Serdar Ali Çelikler, Metin Tekin, Ersin Düzen, Uğur Karakullukçu, Mustafa Demirtaş, Ali Ece, Ilgaz Çınar, Onur Tuğrul, Berk Göl, Serkan Akkoyun, Murat Murathanoğlu, Irmak Kazuk, Sinan Yılmaz.
  • VOLE Öne Çıkan Programları: Son Round, Baş Başa, Nakavt, Üçüncü Devre, Tatava.
Vole Youtube-Tatava Programı      
Vole Youtube Kanalı-Tatava Programı

Nutspor YouTube

Futbol ağırlıklı yayın yapan kanallardan biri de Nutspor. Yeni sezonda yeni bir kadro ile izleyenlerin karşısına çıkması beklenen Nutspor’un yeni programlara da imza atması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon basketbol içeriklerine de yer vermeye başlayan Nutspor’un yine izleyicilerin tercihlerinden biri olacağı tahmin ediliyor. Nutspor YouTube kanalını bu linkten izleyebilirsiniz.

  • Nutspor Yorumcuları: Fuat Akdağ, Serkan Korkmaz, Nihat Kahveci, Hasan Arda Kaşıkçı, Semih Durası, Hüseyin Kıyıcı, Salim Manav, Hasan Arda Kaşıkçı, Roksan Kunter, Serkan Yetkin, Ümit Davala, Evren Göz, Samet Güzel, Koray Gök.
  • Nutspor Öne Çıkan Programları: Tottiler Messiler, Nutspor Gazete, Gol Makinası, Keyfi.
NutSpor Youtube-Gol Makinası Programı      
NutSpor Youtube Kanalı-Gol Makinası Programı       

Gurmespor YouTube

2023 yılının başında kurulan ve kısa sürede popüler olmayı başaran Gurmespor, Süper Lig maçlarının ardından yaptığı canlı yayınlarla dikkat çekti. Yeni sezonda yorumcu kadrosunu genişletmesi beklenen Gurmespor’un içerik sayısını da artıracağı tahmin ediliyor. Gurmespor YouTube kanalına ise buradan ulaşabilirsiniz.

  • Gurmespor Yorumcuları: Serhat Akın, Tuncay Şanlı, Hasan Kabze, Ahmet Dursun, Berkay Tokgöz.
  • Gurmespor Öne Çıkan Programları: Kadıköy Boğası, Vurkaç.
Gurmespor Youtube-Vurkaç Programı      
Gurmespor Youtube Kanalı-Vurkaç Programı

Play Spor YouTube

Son dönemde canlı yayınlarının sayısını artıran ve gelecek sezon daha iddialı olmayı amaçlayan Play Spor, sporun her dalına konuk oluyor. Özel röportajlarla ses getirmeyi de başaran Play Spor, 2023/24 sezonunda yeni içeriklerle sporseverlerin karşısına çıkacak. Play Spor YouTube kanalını izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

  • Play Spor Yorumcuları: Okay Karacan, Efacan Yavaşgel, Togan Karataş, Orçun Onat Demiröz, Orkun Yazgan, Beril Böke, Elif Bekfelavi, Korhan Savran.
  • Play Spor Öne Çıkan Programları: Dip Çizgi, Fair Play, Soru Cevap, Karma Alan, Sıcak Servis.
Play Spor Youtube- Fair Play Programı      
Play Spor Youtube Kanalı- Fair Play Programı

343 Digital YouTube

Serhat Ulueren’in Röveşata programıyla dikkat çeken 343 Digital YouTube, popülerliğini artırmayı başarıyor. Farklı tarzda programlara ev sahipliği yapan 343 Digital’in 2023/24 sezonunda yine dikkat çekmesi bekleniyor. Kanalın linkine ise buradan ulaşabilirsiniz.

  • 343 Digital Yorumcuları: Şansal Büyüka, Serhat Ulueren, Ahmet Ercanlar, Süleyman Rodop, Nevzat Dindar, Devrim Zengi, Alper Mert, Serhan Türk.
  • 343 Digital Öne Çıkan Programları: Röveşata, Yargı, Şansal Abi.
343 Digital Youtube-Şansal Programı      
343 Digital Youtube Kanalı-Şansal Abi Programı

Spor Gecesi Digital YouTube

Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli TV360 sonrasında YouTube üzerinden yayın yapmaya başladı ve sevilen programları Spor Gecesi’ni YouTube’a taşıdı. Son dönemde özel röportajlara da imza atan Gökhan Dinç ve Haluk Yürekli, 2023/24 sezonunda da yayınlarına devam edecek. Spor Gecesi Digital YouTube kanalını Youtube’dan izleyebilirsiniz.

Spor Gecesi Digital Youtube  
Spor Gecesi Digital Youtube Kanalı      

FutbolArena YouTube

2022/23 sezonunda daha fazla yayına yer veren FutbolArena’nın yeni sezonda da içerikleri artırması bekleniyor. Özel röportajlarla dikkat çeken FutbolArena YouTube’un yorumcu kadrosunu da yenileyeceği tahmin ediliyor. Kanalı takip etmek için buraya tıklayabilirsiniz.

  • FutbolArena Yorumcuları: Ergin Aslan, Senad Ok, Sinem Ökten, Erbatur Ergenekon, Veli Yiğit, Mehmet Ayan, Ali Naci Küçük.
  • FutbolArena Öne Çıkan Programları: Şampiyonların Oyunu, Akılda Kalanlar, Savunma Arkası.
FutbolArena Youtube Kanalı-Savunma Arkası Programı      
FutbolArena Youtube Kanalı-Savunma Arkası Programı

Skyspor YouTube

2023/24 sezonunda yayın hayatına başlayacak YouTube kanalları da olacak. Bunlardan biri Skyspor. Henüz programı akışı belli olmasa da kanalın yorumcu kadrosu bir hayli dikkat çekti.  Skyspor YouTube kanalına buradan ulaşabilirsiniz.

  • Skyspor Yorumcuları: Hakan Gündoğar, Erman Özgür, Ümit Karan, Batuhan Karadeniz, Erman Toroğlu.