2023/24 Basketbol Süper Ligi 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

25.04.2024 - 15:46

2023/24 Basketbol Süper Ligi 29’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 29’uncu haftasında yayınlanacak şifresiz maçlar belli oldu. beIN Sports Haber ekranlarından iki karşılaşma şifresiz ekranlara gelecek. Geri kalan karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5 olacak.

Basketbol Süper Ligi’nde normal sezonun son bölümüne girildi. Play-off yarışının devam ettiği ligde, bu kritik haftada iki karşılaşma şifresiz ekranlara geliyor. beIN Sports Haber ekranlarından yayınlanacak iki karşılaşma bulunuyor. Ligde geri kalan karşılaşmaların adresi ise beIN Sports 5.

beIN Sports’un yayını akışını açıklamasıyla “Galatasaray Ekmas-Samsunspor şifresiz mi? Türk Telekom-Beşiktaş Emlakjet hangi kanalda? Darüşşafaka-Anadolu Efes şifresiz mi?” gibi sorular yanıt buldu.

Galatasaray Ekmas Seri Yakalamak İstiyor

Galatasaray Ekmas, geçtiğimiz hafta derbide Beşiktaş Emlakjet’i mağlup ederek ligin son bölümü için avantajlı konuma geçti. Play-offa katılması beklenen ekiplerden Galatasaray Ekmas, son bölümde seri yakalayarak play-offa formda girmek istiyor.

Rakip Samsunspor’un ise ligden düşmesi kesinleşti. Bu sezon beklentileri karşılayamayan Samsunspor, son haftalarda genç oyuncularla parkeye çıkıyor. İstanbul’da Galatasaray Ekmas karşısında sürpriz yapmaya çalışacaklar.

Galatasaray Ekmas ile Samsunspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 29’uncu hafta mücadelesini, Cuma 18.00’den itibaren beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.


Darüşşafaka Mucize Peşinde

Sezon içinde dalgalı bir performans gösteren Darüşşafaka, oynadığı son 4 karşılaşmayı kaybetti. Bu sonuçlar, Darüşşafaka’nın play-off hattının gerisinde kalmasına sebep oldu. Kalan iki maçı kazanmak isteyen Darüşşafaka, üst bölümdeki takımların hata yapmasını bekleyecek.

Anadolu Efes ise bu sezon Euroleague’de beklentilerin gerisinde kaldı. Bu sezon ligde şampiyon olmak isteyen Anadolu Efes, play-off öncesinde form grafiğini yukarı çıkarmaya çalışıyor. Geçtiğimiz hafta Türk Telekom karşısında mağlubiyet alan Anadolu Efes’te hedef, Darüşşafaka deplasmanında galibiyet.

Darüşşafaka ile Anadolu Efes arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 29’uncu hafta mücadelesi, Pazartesi 19.00’dan itibaren şifresiz yayınla beIN Sports Haber’de.