BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor-Galatasaray 26 Nisan Bein LİNK

26.04.2024 - 19:01

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Adana Demirspor-Galatasaray 26 Nisan Bein LİNK

Trendyol Spor Toto Süper Lig’de bu akşam saat 20.00’de lider Galatasaray, deplasmanda Adana Demirspor ile kozlarını paylaşacak. Son derece zor geçmesi tahmin edilen maçtan önce dikkat çeken aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Adana Demirspor maçı izle, Adana Demirspor Galatasaray canlı izle, Adana Demirspor Galatasaray canlı maç izle, Adana Demirspor Galatasaray maç izle, Adana Demirspor Galatasaray bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein maçı izle, Süper Lig link. Spor Ekranı kalitesiyle en güncel gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

adana galatasaray

Adana Demirspor-Galatasaray Maçı Canlı Yayın Linki 

Adana Demirspor-Galatasaray İzleme Linki Galatasaray ve Adana Demirspor arasındaki müsabakaya Yeni Adana Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Karşılaşma beIN Sports HD 1 kanalından izleyicilerle buluşacak.

Adana Demirspor-Galatasaray Maçı Canlı Takip

Adana Demirspor Galatasaray maçına dair canlı istatistikleri takip etmek isteyen futbol severler, aşağıdaki bağlantıdan faydalanabilir.

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI CANLI TAKİP

ADANA DEMİRSPOR -GALATASARAY MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Pendikspor’u Rahat Geçti

 galatasaray gol

Lider Galatasaray, Fenerbahçe’nin Sivas deplasmanında puan kaybetmesiyle beraber şampiyonluk şansını çok ciddi ölçüde artırdı. Nitekim güncel şampiyonluk oranları da bunu net şekilde gösteriyor. Cimbom son maçında kendi sahasında Pendikspor ile karşılaştı. Fenerbahçe’yi epey zorlayan Pendikspor, sarı kırmızılı ekip karşısında pek bir varlık gösteremedi. Maçı 4-1 kaybeden Pendikspor, bu sonuçla kümede kalma yolunda ciddi bir yara aldı. Son haftalarda hem Icardi hem de Mertens’te çok ciddi bir yükseliş söz konusu. Her iki oyuncu da son maçlarda skora asist ya da gol noktasında katkılar sağlıyor. Bu maç öncesinde deplasman ekibinde ciddi bir eksik bulunmuyor.

Cimbom Rekor için Sahada Olacak

 okan buruk

Galatasaray bu hafta hem kritik bir galibiyet almak istiyor hem de önemli bir rekora imza atarak tarihe geçmek istiyorlar. Okan Buruk’un öğrencileri, geçen sezon 14 maç üst üste kazanma rekorunu bu sezon tekrarladı. Geçen hafta bu rekoru egale etmişlerdi. Bu hafta ise doğrudan yeni rekor için ekstra şekilde motive olacaklardır. Galatasaray oynadığı 33 maçın 29’unu kazanarak eşi benzeri pek görülmemiş bir performansa imzasını attı. Bu arada bir sezonda en çok puan toplama rekoru şu an için 93 puanla Fenerbahçe’de. Galatasaray, bu sezon bir mucize olmazsa bu rekoru da kıracak gibi görünüyor.

Adana Demirspor 1 Puanla Döndü

 adana demirspor maç paylaşımı

Galatasaray’ı bu akşam kendi sahasında ağırlayacak olan Adana Demirspor takımı, ilk yarıdaki performansından oldukça uzak. Takım ekonomik olarak çalkantılı bir dönemden geçiyor. Yıldızlarla dolu kadrodan ve oynanan o öz güvenli oyundan epey uzaklaştılar. Son olarak Portekizli yıldız Nani de kadro dışı kaldı. Takımda ödeme sorunlarının ayyuka çıkması, bu krizin büyümesine yol açtı. Sezonun ilk yarısında topladığı puanlar sayesinde ligde kalma şansı bulan Adana Demirspor, son olarak Samsunspor deplasmanına çıktı. Takım o maçta favori olmamasına rağmen en azından 1 puanı kurtarmayı başardı. Bu arada ev sahibi ekipte Rodriguez, Nourani ve Shehu gibi isimlerin de kadroda olmayacağını belirtelim.