Onur Yıldız Ekol TV Spor Müdürü Oldu

14.04.2024 - 16:24

Onur Yıldız Ekol TV Spor Müdürü Oldu

Onur Yıldız, Ekol TV spor müdürü oldu. Türkiye’nin yeni haber kanalı Ekol TV’de ekranların karşısına çıkacak Onur Yıldız, burada özel isimlerle birçok programın ekranlara geleceğini açıkladı. Kanal, 23 Nisan’da yayın hayatına başlayacak.

Geçtiğimiz günlerde A Spor’dan ayrılan Onur Yıldız’ın yeni adresi belli oldu. Onur Yıldız Türkiye’nin yeni haber kanalı Ekol TV’de spor müdürü olarak izleyicilerin karşısına çıkacak. Kanal 23 Nisan’da yayın hayatına başlayacak.

Onur Yıldız Yeni Adresini Twitter’dan Duyurdu

A Spor’dan ayrıldıktan sonra Onur Yıldız’ın nereye transfer olacağı merak ediliyordu. Yıldız, bu merakı Twitter hesabından yaptığı paylaşımla giderdi. Ekol TV’nin yeni spor müdürü olduğunu duyuran Onur Yıldız, şu ifadeleri kullandı:

Kamuoyuna Duyuru
Yepyeni, çok iddialı bir kanal ve program ile bundan böyle Ekol Tv Spor Müdürü olarak karşınızda olacağım. Çok değerli ve ünlü yorumcular, spor medyasının başarılı isimlerinden oluşan bir spor servisi ve gündem belirleyen yayınlarla size kavuşmak için sabırsızlanıyoruz.


Onur Yıldız Kimdir?

Beyaz TV’de sporseverlerin karşısına çıkan Onur Yıldız, 11 yıl boyunca bu ekranlarda görev aldı. Kanalda farklı görevlerde bulunan Onur Yıldız, 2020 yılının öncesinde daha çok Beyaz TV’nin YouTube kanalında spor içeriklerine imza atıyordu. Ertem Şener’in Beyaz TV’den istifa etmesinin ardından kanalın spor müdürü olan Onur Yıldız, iki sezon boyunca Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında sporseverlerin karşısına çıktı.

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz ile Beyaz TV ekranlarında yer alan Onur Yıldız, 2022/23 sezonu öncesinde kanala veda etti. Veda paylaşımında yeni bir serüvenle futbolseverlerin karşısına çıkacağını belirten Onur Yıldız’ın yeni adresi de A Spor olmuştu. A Spor’da maç anlatımlarına imza atan Yıldız, Gaziantep FK-Fenerbahçe Türkiye Kupası maçı esnasında verdiği görüntüyle gündeme gelmişti.

Geçtiğimiz günlerde A Spor’dan ayrıldığını duyuran Onur Yıldız’ın yeni adresi Ekol TV oldu. Başarılı spiker, bundan böyle Ekol TV spor müdürü olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.