BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük–Fenerbahçe 14 Nisan BEIN LİNK

14.04.2024 - 18:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Karagümrük–Fenerbahçe 14 Nisan BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’in ikincisi Fenerbahçe, bu akşam Fatih Karagümrük deplasmanında galibiyet arayacak. Saat 19.00’da başlayacak olan zorlu karşılaşma öncesinde öne çıkan aramalar şöyle: Karagümrük maçı izle, Karagümrük Fenerbahçe canlı izle, Karagümrük Fenerbahçe canlı maç izle, Karagümrük Fenerbahçe maç izle, Karagümrük Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla canlı yayın bilgilerini inceleyebilirsiniz.

KARAGÜMRÜK-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Karagümrük Fenerbahçe Maç Afişi

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe’nin Karagümrük deplasmanındaki maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Fatih Karagümrük-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük arasındaki maça Atatürk Olimpiyat Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini aşağıdaki bağlantıdan takip edebilirsiniz.

FATİH KARAGÜMRÜK-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KARAGÜMRÜK FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Turu İstanbul’a Taşıdı

 osayi yunanistan

Fenerbahçe, kendisi için oldukça önemli olan maçta Yunanistan ekibi Olympiakos ile karşılaştı. UEFA Konferans Ligi kapsamında birbirlerine rakip olan iki takımın karşılaşmasında gülen taraf, ev sahibi oldu. Fakat maçın hikayesi ve gidişatı, Fenerbahçe’ye ikinci maç öncesinde ciddi bir psikolojik üstünlük sağladı diyebiliriz. Oyunda 3-0 geriye düşen ekibimiz, hızlı bir şekilde toparlandı ve arka arkaya bulduğu gollerle skoru 3-2’ye getirdi. Rövanş bu hafta perşembe akşamı Kadıköy’de oynanacak. Rövanş maçından önce ise Karagümrük gibi küme düşmeme mücadelesi veren bir takımı yenmek için uğraşacaklar.

Fenerbahçe’de Şok Sakatlık

 osterwolde

Fenerbahçe’de bu aralar gündemin ilk sırasında sakatlık sorunu var. Üst üste gelen şok sakatlıklar moralleri epey bozdu. Bu süreçte gözler özellikle de kulüp doktorlarına çevrildi. Son dönemde pek çok oyuncusunu sakatlık nedeniyle oynatamayan sarı lacivertlilerde şimdi de takımın en formda isimlerinden Osterwolde sakatlandı. Olympiakos maçının ilk yarısında oyundan çıkmak zorunda kalan Hollandalı oyuncu, ameliyat için ülkesine döndü. Bu arada yıldız ismin bu sezonu kapatması, çok yüksek bir olasılık. Fenerbahçe’de ayrıca Cengiz, Mert, Becao, Peres  gibi isimlerin de sakatlık problemi söz konusu.

Karagümrük Kazanmayı Unuttu

 karagümrük maç afişi

Trendyol Süper Lig’de kalmak adına yoğun şekilde mücadele eden Karagümrük, bu akşam kendisi adına zorlu bir sınava çıkıyor. Fenerbahçe taraftarının ezici bir üstünlüğü olacağı için Karagümrük’ün ev sahibi avantajını yansıtabilmesi pek kolay olmayacaktır. Takım son olarak Sivasspor deplasmanından puansız ayrıldı. 31 hafta sonunda 30 puan toplayabilen İstanbul ekibinin başında Tolunay Kafkas yer alıyor. Ligdeki bu kötü tabloya rağmen Türkiye Kupası’nda yarı finale çıktıklarını anımsatalım. Karagümrük çok uzun zamandır ligde maç kazanamıyor. Kırmızı siyahlı ekip son olarak 10 Şubat’ta Pendikspor’u yenmişlerdi. O dönemden sonra oynadıkları 6 lig maçından da galibiyet çıkaramadılar.