Onur Yıldız A Spor’dan Ayrıldı

10.04.2024 - 10:23

Onur Yıldız A Spor’dan Ayrıldı

A Spor’a 2022 yılında transfer olan Onur Yıldız, kanaldan ayrıldığının duyurdu. A Spor’dan ayrılan Onur Yıldız yeni adresini açıklamadı. Yıldız, önümüzdeki günlerde yeni bir oluşumla izleyicilerin karşısında olacağını belirtti.

A Spor’da ayrılıklara bir yenisi eklendi. Geçtiğimiz günlerde Yusuf Kenan Çalık A Spor’dan ayrıldığını duyurmuştu. Bu kez de başarılı spiker Onur Yıldız A Spor’dan ayrıldığını açıkladı. Yeni bir oluşumda izleyicilerin karşısına çıkacağını belirten Yıldız, çalışma arkadaşlarına teşekkür etti.

Onur Yıldız Ayrılığı Twitter’dan Duyurdu

A Spor’un başarılı spikerlerinden Onur Yıldız ayrılığı Twitter’dan duyurdu. Çalışma arkadaşlarına teşekkür eden Yıldız, önümüzdeki günlerde yeni bir oluşumla izleyicilerin karşısına çıkacağını belirtti.

Kamuoyuna Duyuru
Sizlerin karşısına çıkmaktan büyük keyif aldığım A Spor ekranlarına bugünden itibaren veda ediyorum. Değerli yöneticilerimize, yorumcularımıza ve iş arkadaşlarıma sonsuz teşekkürler.
Çok kısa bir süre sonra yeni ve iddialı bir oluşumla karşınızdayım... ⏳


Onur Yıldız Kimdir?

Sporseverlerin karşısına 2011 yılında Beyaz TV ekranlarında çıkan Onur Yıldız, 11 yıl boyunca bu ekranlarda futbolseverlerle buluştu. Kanalda farklı görevlerde bulunan Onur Yıldız, 2020 yılının öncesinde daha çok Beyaz TV’nin YouTube kanalında spor içeriklerine imza atıyordu. Ertem Şener’in Beyaz TV’den istifa etmesinin ardından kanalın spor müdürü olan Onur Yıldız, iki sezon boyunca Beyaz Futbol ve Derin Futbol programlarında sporseverlerin karşısına çıktı.

Ahmet Çakar, Rasim Ozan Kütahyalı, Sinan Engin ve Abdülkerim Durmaz ile Beyaz TV ekranlarında yer alan Onur Yıldız, Ertem Şener’in Beyaz TV’ye dönüşü sonrasında kanaldan ayrıldı. Veda paylaşımında yeni bir serüvenle futbolseverlerin karşısına çıkacağını belirten Onur Yıldız’ın 2022 yılında yeni adresi A Spor oldu. A Spor ekranlarındaki programlarında sunuculuk yapan Yıldız, Ziraat Türkiye Kupası maçlarının da anlatım koltuğunda oturdu.

İki yıl görev yaptığı A Spor’a veda eden Onur Yıldız, yeni adresini henüz açıklamadı. Önümüzdeki günlerde Onur Yıldız’ın yeni adresinin belli olması bekleniyor.