BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Samsunspor 13 Nisan BEIN LİNK

13.04.2024 - 17:34

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Beşiktaş-Samsunspor 13 Nisan BEIN LİNK

Trendyol Süper Lig’de Beşiktaş, bugün saat 19.00’da kendi sahasında Samsunspor ile karşılaşacak. Tüpraş Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı kritik maç öncesi popüler aramalar şöyle: Beşiktaş maçı izle, Samsunspor maçı izle, Beşiktaş Samsunspor canlı izle, Beşiktaş Samsunspor canlı maç izle, Beşiktaş Samsunspor maç izle, Beşiktaş Samsunspor bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Spor Ekranı ayrıcalığıyla en güncel gelişmeleri okuyabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

beşiktaş sivasspor

Beşiktaş-Samsunspor Maçı Canlı Yayın Linki 

Beşiktaş-Samsunspor İzleme Linki Beşiktaş ve Samsunspor takımlarını karşı karşıya getirecek olan zorlu lig maçını beIN Sports HD 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Beşiktaş-Samsunspor Maçı Canlı Takip

Sezona erkenden havlu atan siyah beyazlılar, Samsunspor’u yenerek en azından ilk 4 şansını sürdürmek istiyor. Maç istatistikleri için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR MAÇI CANLI TAKİP

BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Son Dakikada Galibiyeti Kaçırdı

 beşiktaş antrenman

Beşiktaş lige verilen aradan sonra bir diğer İstanbul ekibi olan Başakşehir ile deplasmanda karşılaştı. O maçta Beşiktaş’ın favori olduğunu söylemek pek mümkün değildir. Zira takım, Başakşehir maçı öncesinde üst üste 3 maçını da kaybetmişti. Aradan sonra Başakşehir karşısında oyuna etkili başlayan siyah beyazlılar, galibiyeti son dakikada gelen şok golle kaçırdılar. Bu puan kaybı ile beraber Beşiktaş, ilk 4 şansını bir nebze soktu. Kasımpaşa, Rizespor ve Sivasspor arkadan etkili bir şekilde gelmeye başladılar. Bu nedenle Kara Kartal’ın bu maçı mutlaka kazanması gerekiyor.

Beşiktaş Hazırlık Maçı Yaptı

beşiktaş istanbulspor 

Beşiktaş daha önce olduğu gibi bu dönemde de verilen arayı hazırlık maçları ile değerlendirdi. Bilindiği üzere Süper Kupa nedeniyle takımlar hafta sonu maç oynamadı. Bu süreçte maç ritmini yakalamak isteyen siyah beyazlı ekip İstanbulspor ile özel bir maç yaptı. Bu maçı 2-1 kazanan Beşiktaş’ta galibiyet golü Cenk’ten geldi. Bu arada akşamki maç öncesinde ev sahibi ekipte Ante Rebic, Arthur Masuaku, Salih Uçan ve Tayfur Bingöl gibi önemli isimler kadroda yer alamayacak.

Samsunspor Ateş Hattından Uzaklaştı

 samsunspor maç afişi

Trendyol Süper Lig’in misafir takımı Samsunspor, asansör takım olmak istemediğini net şekilde gösteriyor. 31 haftada 37 puan toplayan Karadeniz ekibi, 13’üncü basamağa kadar yükseldi. Son haftalarda aldıkları galibiyetler sayesinde kendilerini ateş hattından uzaklaştırdılar. Samsunspor son lig maçında Pendikspor takımı ile karşılaştı. Sahadan her iki takım da 1’er puanla ayrıldı. Takım lige verilen arada tıpkı rakipleri gibi bir hazırlık maçı oynadı. Hafta arasında Çorumspor ile karşılaşan kırmızı beyazlılar, sahadan 6-1 galip ayrılmayı bildi.