S Sport ve S Sport 2 Kanalları EXXEN’de

09.04.2024 - 14:26

S Sport ve S Sport 2 Kanalları EXXEN’de

Başarılı dijital platformlardan EXXEN, sürprizlerine bir yenisini ekledi. Bundan böyle Türkiye’nin başarılı spor kanallarından S Sport ve S Sport 2 kanalları EXXEN’de sporseverlerle buluşuyor. Sporseverler başta La Liga ve Serie A olmak üzere dünyanın en büyük organizasyonları EXXEN’de takip edebilecek.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını kaybeden EXXEN’in gelecek adına nasıl bir hamle yapacağı merak ediliyordu. EXXEN’den ilk hamle geldi. S Sport ve S Sport 2 kanalları bundan böyle EXXEN’de sporseverlerle buluşacak. Bu hamleyle EXXENSPOR üyeleri 7 gün 24 saat S Sport ve S Sport 2 kanallarını izleme şansını yakalayacak.

EXXENSPOR Üyeleri Kanalları İzleyebilecek

EXXEN, Twitter hesabından S Sport ve S Sport 2 kanallarının 11 Nisan’da platforma ekleneceğini duyurdu. Bu kanalları EXXENSPOR üyeleri izleme şansını yakalayacak. EXXEN’in konuyla ilgili paylaşımı şu şekildeydi:

Exxen’den büyük yenilik. S Sport ve S Sport 2 kanalları, tüm yayın akışlarıyla Exxen’de olacak. Başta La Liga, Serie A ve Euroleague olmak üzere NBA, Wimbledon gibi dünyanın en önemli spor organizasyonları heyecanı 11 Nisan’dan itibaren canlı yayınlarla Exxenspor üyeleriyle buluşuyor. Exxenspor’a hemen üye ol, eğlenceyi ve sporu doruklarda yaşatan Exxenspor’un keyfini çıkarmaya başla.


Spor Yayınlarına Devam Etmesi Bekleniyor

EXXEN, üç sezondur Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayınlarına imza atıyor. Bu üç dev organizasyonun yayın hakkı önümüzdeki sezondan itibaren TRT ve Tabii platformunda olacak. Bu da EXXEN’in en büyük spor yayınının elinden alınması anlamına gelecek.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarını kaybeden EXXEN’in gelecek sezon için neler yapacağı merak ediliyor. Spor izleyicileri için ilk hamle S Sport ve S Sport 2 kanallarıyla geldi. Önümüzdeki günlerde yeni spor kanallarının EXXEN platformuna eklenebileceği tahmin ediliyor. Ayrıca bazı organizasyonların yayın haklarını da EXXEN’in alması bekleniyor.