Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi 3 Sezon Boyunca TRT’de

25.01.2024 - 19:22

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi 3 Sezon Boyunca TRT’de

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nin yeni yayıncısı belli oldu. TRT’den yapılan açıklamaya göre 2026/27 sezonu sonuna kadar Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçları TRT ve TRT’nin dijital platformu Tabii’de olacak.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi yayın haklarıyla ilgili beklenmedik bir gelişme yaşandı. TRT, 3 sezon boyunca karşılaşmaları naklen yayınlayacağını duyurdu. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde tüm karşılaşmalar TRT kanalları ve Tabii platformunda olacak.

TRT Spor Twitter’dan Müjdeyi Verdi

TRT, UEFA’nın kulüpler organizasyonlarını naklen yayınlayacağını Twitter’dan duyurdu. Tabii platformundan da karşılaşmaların yayınlanacağını açıklayan TRT’nin yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Konferans Ligi maçları 3 sezon boyunca TRT kanalları ve TRT dijital platformu #tabii'de yayınlanacak. 🤩 Futbolseverler TRT başına! Türk takımlarının heyecan verici mücadeleleri ise şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor'da izleyicilerle buluşacak.  Daha fazla sayıda maç ise yalnızca TRT'nin yeni dijital platformu #tabii üzerinden izlenebilecek. Birbirinden heyecan verici mücadeleler sadece televizyon ekranlarıyla sınırlı kalmayacak; TRT 1 ve TRT Spor'un yanı sıra, daha fazla sayıda maç sadece #tabii üzerinden mobil cihazlardan, bilgisayarlardan ve akıllı televizyonlardan da izlenebilecek.


Zahid Sobacı Türk Takımlarının Avrupa Maçlarının Şifresiz Yayınlanacağını Açıkladı

TRT Genel Müdürü Zahid Sobacı, Türk takımlarının Avrupa maçlarının TRT 1 ve TRT Spor ekranlarında olacağını açıkladı. TRT’nin tarihinde ilk kez UEFA kulüpler organizasyonlarının yayın haklarını aldığını belirten Sobacı, şu ifadeleri kullandı:

TRT, tarihinde ilk kez UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi yayın haklarının 3 sezon süreyle sahibi oldu. 
Türk takımlarının Avrupa maçları şifresiz olarak TRT 1 ve TRT Spor’da yayınlanacak. Hayırlı uğurlu olsun…