Serdar Ali Çelikler NEO Spor ile Ekranlara Dönüyor

08.04.2024 - 23:05

Serdar Ali Çelikler NEO Spor ile Ekranlara Dönüyor

Başarılı futbol yorumcularından Serdar Ali Çelikler NEO Spor ile ekranlara dönüyor. NEO Spor’daki ilk yayınına Perşembe günü çıkacak Serdar Ali Çelikler, ilerleyen dönemde VOLE’de de tekrar yayınlara çıkacağını duyurdu.

Ekranların ilgi toplayan isimlerinden Serdar Ali Çelikler, geçtiğimiz aylarda VOLE YouTube kanalına ara verdiğini duyurmuştu. Canlı yayında hata yaptığı için ekranlara veda eden Serdar Ali Çelikler, NEO Spor YouTube kanalıyla ekranlara döneceğini duyurdu. 

VOLE’nin yeni projesi olarak futbolseverlerin karşısına çıkacak NEO Spor’da Serdar Ali Çelikler, canlı yayınlara imza atacak. Serdar Ali Çelikler’in ilk yayını ise Perşembe günü Olympiakos-Fenerbahçe karşılaşmasının ardından futbolseverlerle buluşacak. NEO Spor YouTube kanalından bu yayınları takip edebilirsiniz.

NEO Spor Yayın Hayatına Başlıyor

NEO Spor yayın hayatına başlayacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu. Canlı yayınlar dışında birçok içerik NEO Spor YouTube kanalında olacak. VOLE’nin yeni projesi olarak izleyenlerin karşısına çıkacak kanalla ilgili yapılan paylaşım şu şekilde:

NEO Spor yayın hayatına başlıyor!
👀 Serdar Ali Çelikler dönüyor
🔥 Çarpıcı içerikler 
🎁 Yenilikler ve sürprizler
🎙️ Serdar Ali Çelikler & Onur Tuğrul


İlk Yayın Olympiakos-Fenerbahçe Maç Gününde

YouTube üzerinden yayın yapacak NEO Spor, yayın hayatına Perşembe günü başlayacak. Fenerbahçe’nin zorlu Olympiakos maçı öncesinde ve sonrasında canlı yayınlar NEO Spor YouTube kanalında olacak. Ayrıca NEO Spor YouTube kanalının canlı yayınlar dışında birçok içeriği de futbolseverlerle buluşturması bekleniyor.

Serdar Ali Çelikler önderliğinde yayın hayatına başlayacak NEO Spor’da VOLE’nin başarılı yorumcularının da boy göstermesi bekleniyor.

NEO Spor’un yayın hayatına başlamasıyla VOLE çatısı altında hizmet verecek üçüncü kanal sporseverlerin huzuruna çıkıyor. VOLE ve VOLE+ kanallarının ardından NEO Spor’da da birçok içerik sporseverleri bekliyor.