TV8,5 9-14 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

08.04.2024 - 20:21

TV8,5 9-14 Nisan Arasında Yayınlayacağı Maçları Paylaştı

TV8,5 9-14 Nisan arasında yayınlayacağı maçları paylaştı. Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını ekranlara getirecek TV8,5, Yunanistan ve Hollanda başta olmak üzere yerel liglerden maç yayınlarına da devam edecek. Dünyanın dört bir yanından kritik karşılaşmaları, TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

Her hafta canlı maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 9-14 Nisan arasında yayınlayacağı maçları duyurdu. Başarılı kanal hafta içi Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını futbolseverlerle buluşturacak. Ayrıca Suudi Arabistan, Hollanda ve Yunanistan’dan maç yayınları da devam edecek.

TV8,5’un yayın akışını açıklamasıyla “Panathinaikos maçı hangi kanalda? Arsenal-Bayern Münih şifresiz mi? PSG-Barcelona TV8,5’ta mı? Olympiakos-Fenerbahçe TV8,5’ta mı?” gibi sorular yanıt buldu.

Avrupa Kupalarında Çeyrek Final Heyecanı Başlıyor

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nde çeyrek final heyecanı hafta içi oynanacak maçlarla başlıyor. Şampiyonlar Ligi’nden iki karşılaşmayı yayınlayacak TV8,5, Avrupa Ligi’nden de bir karşılaşmayı ekranlara getirecek.

Salı günü 22.00’de Arsenal ile Bayern Münih arasındaki Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçı yayınıyla TV8,5’ta heyecan başlıyor. Çarşamba günü 22.00’de ise Atletico Madrid ile Borussia Dortmund kozlarını paylaşıyor. Bu karşılaşmayı da TV8,5 ekranlarından takip edebilirsiniz.

TV8,5 Avrupa Ligi’nden de bir maçı yayınlayacağını duyurdu. İtalya’nın en büyük takımlarından ikisi Avrupa Ligi’nde yarı final için sahaya çıkıyor. Milan ile Roma arasındaki Avrupa Ligi çeyrek final ilk maçını, Perşembe 22.00’den itibaren TV8,5 ekranlarından izleyebilirsiniz.                    

Şampiyonlar Ligi Çeyrek Final Yayını      

Yerel Liglerden Maç Yayınları Devam Edecek

TV8,5, henüz hafta sonu programını açıklamadı. Öte yandan Hollanda, Suudi Arabistan ve Yunanistan’dan maç yayınlarının devam etmesi bekleniyor.

Yunanistan’da zirve mücadelesini ekranlara getiren TV8,5’un Panathinaikos ile Lamia arasındaki karşılaşmayı yayınlayacağı tahmin ediliyor. Hollanda ve Suudi Arabistan’da da kritik karşılaşmalar futbolseverlerle buluşacak. TV8,5’un önümüzdeki günlerde hafta sonu yayın akışını paylaşması bekleniyor.