Serdar Ali Çelikler Yayınlara Ara Verdiğini Duyurdu

27.02.2024 - 19:11

Serdar Ali Çelikler Yayınlara Ara Verdiğini Duyurdu

VOLE yorumcusu Serdar Ali Çelikler, yayınlara ara verdiğini duyurdu. Abdülkadir Bitigen hakkında söyledikleri sebebiyle özür dileyen Çelikler, yayınlara bir süre ara vermenin daha doğru olacağını düşündüğünü dile getirdi. 

VOLE YouTube kanalında yaklaşık 5 yıldır görev yapan Serdar Ali Çelikler, Galatasaray-Antalyaspor maç sonu yayınında hakem Abüdlkadir Bitigen ile ilgili söyledikleri sebebiyle özür diledi. Programda kullandığı dilin kendisine yakışmadığını belirten Çelikler, daha sonra da yayınlara ara vermenin daha doğru olacağını açıkladı.

Bir Süre Aranızda Olmayacağım

Serdar Ali Çelikler, bu sabah yaptığı açıklamada kanalda yayınlara çıkmamanın daha doğru olduğunu belirtti. Serdar Ali Çelikler’in yaptığı açıklama şu şekildeydi:

Yaşadığım birkaç sıkıntılı günün ardından 26 Şubat günkü yayında maksadını aşan, üslubumla da örtüşmeyen ifadelerim oldu. Söz konusu yayında ve akabinde de özür diledim. Yaşananlardan ötürü çok üzgünüm. Lakin bir daha değerlendirdikten sonra kendi adıma yayınlara bir süre ara vermenin doğru olacağına kanaat getirdim. Vole ile de bu kararımı paylaştım. Bir süre aranızda olmayacağım. Herkes hakkını helal etsin.


Ne Olmuştu?

Serdar Ali Çelikler Galatasaray ile Antalyaspor arasındaki Süper Lig maçının ardından VOLE YouTube kanalında futbolseverlerin karşısına çıktı. Sinan Yılmaz, Ali Ece ve Onur Tuğrul ile yaptığı programda karşılaşmanın hakemi Abdülkadir Bitigen hakkında ağır ifadelerde bulundu. Bunun üzerine programda özür dileyen Çelikler, daha sonrasında da bir açıklama yayımladı.

Serdar Ali Çelikler, gece yaptığı açıklamanın ardından bu sabah ise VOLE’deki programlara bir süre ara verdiğini duyurdu. Çelikler’in Galatasaray-Antalyaspor karşılaşmasının ardından yaptığı açıklama şu şekildeydi:

İnsanın hayatında kötü günler oluyor. Benim için de bugün öyle bir gündü. Yayında isim vermeden de olsa sarfettiğim kelimeler, kendime yakıştıramadığım sözlerdi. Aynı yayında iki kez söylediğim gibi tekraren hem muhataplarından hem de izleyenlerimizden bir kez daha özür diliyorum.