beIN Sports Formula 1 Bahreyn GP Sonrası Değerlendirme Yapacak

05.03.2024 - 15:39

beIN Sports Formula 1 Bahreyn GP Sonrası Değerlendirme Yapacak

Formula 1 yayın haklarını elinde bulunduran beIN Sports, Bahreyn GP sonrası değerlendirme toplantısı yapacak. İzleyicilerin geri dönüşlerini değerlendirecek beIN Sports’ta, bu uygulama bir süre daha devam edecek.

Formula 1’in yeni yayıncısı beIN Sports, 10 yıl boyunca yarışları ekranlara getirecek. Geçtiğimiz hafta Bahreyn GP’si ile başlayan yayın maratonu, bu hafta Suudi Arabistan GP’si ile devam edecek. 

Yeni yayıncı beIN Sports, ilk haftaki yayınların ardından bir değerlendirme toplantısı yapmaya karar verdi. İzleyicilerin geri dönüşlerini değerlendirecek beIN Sports, bir süre daha bu uygulamaya devam edecek.

beIN Sports Kaliteyi Yükseltmeyi Amaçlıyor

beIN Sports ile ilgili haberleri paylaşan İlhan Tüysüz, Formula 1 Bahreyn GP’si sonrası kanalın toplantı yapacağını duyurdu. beIN Sports’un kaliteyi artırmayı planladığını belirten Tüysüz, şu paylaşımı yaptı:

beIN Sports yeni sezonda tüm teçhizatları yeniliyor. Siparişler verildi.
Kaliteyi yükseltmeyi amaçlıyorlar.
Ayrıca; Formula 1’de Bahreyn GP’nin değerlendirme toplantısı olacak. İzleyici geri dönüşleri ve yeni ekip değerlendirmesi yapılacak. Bu uygulama bir süre de devam edecek.


Fatih Altaylı’dan beIN Sports’a Tepki

Formula 1 Bahreyn GP’si sonrasında beIN Sports’un yarış spikerlerine tepki oluştu. Hemen hemen her F1 paylaşımının altında spiker Uygar Karaca ve yorumcu Jason Tahincioğlu eleştirisi göze çarptı. beIN Sports’u Formula 1 yayınları üzerinden eleştiren isimlerden biri de Fatih Altaylı’ydı.

Altaylı, beIN Sports’un değdiği yerde kalite kalmadığını belirterek, Türkçe bilen birilerinin anlatım koltuğunda oturması gerektiğini dile getirdi. Altaylı’nın konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Bein Sport Formula 1 izlemeyi de bir ıstırap haline getirdiniz. Değdiğiniz yerde kalite kalmıyor.  F1’den geçtik bari Türkçe bilen birilerini bulsaydınız. Bu ne ya.  Çok mu zor Serhan Acar’a anlattırmak.


Serhan Acar beIN Sports’a Transfer Olacak mı?

Bahreyn GP’si ardından cevabı en çok merak edilen soru “Serhan Acar beIN Sports’a transfer olacak mı?” şeklinde. Öte yandan şu an için bu yönde bir adım atılması beklenmiyor. Acar, her yarış sonrasınca Socrates Dergi YouTube kanalında canlı yayınla izleyicilerin karşısına çıkıyor.