Tv8,5’ta 5-10 Mart Arasında Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

04.03.2024 - 14:26

Tv8,5’ta 5-10 Mart Arasında Yayınlanacak Maçlar Belli Oldu

Türkiye’nin en başarılı spor kanallarından TV8,5, 5-10 Mart arasında yayınlayacağı şifresiz maçları paylaştı. Her hafta olduğu gibi, önümüzdeki haftalarda da Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi, Konferans Ligi, Hollanda Eredivisie, Suudi Arabistan Ligi ve Yunanistan’dan birçok mücadele yine TV8,5 ekranlarında olacak.

Her hafta şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken TV8,5, 5-10 Mart tarihleri arasındaki yayın akışını paylaştı. Avrupa kupalarından kritik karşılaşmaları ekranlara getireceğini duyuran TV8,5’un yerel liglerde de maç yayınlarına devam etmesi bekleniyor.

TV8,5’un yayın akışını paylaşmasıyla “Union SG-Fenerbahçe maçı şifresiz mi? Union SG-Fenerbahçe hangi kanalda? Union SG-Fenerbahçe TV8,5’ta mı? TV8,5 Şampiyonlar Ligi’nden hangi maçları yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu. 

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu Rövanş Maçları TV8,5’ta

Şampiyonlar Ligi yayın haklarını elinde bulunduran TV8,5, son 16 turundan iki karşılaşmayı ekranlara getiriyor. Salı günü başlayacak Şampiyonlar Ligi mesaisi, Çarşamba günü sona erecek. 

TV8,5’un Şampiyonlar Ligi’nden yayınlayacağı ilk mücadele Real Sociedad ile PSG arasında. İlk maçta rakibini mağlup etmeyi başaran PSG, avantajını koruyarak adını çeyrek finale yazdırmak istiyor. Real Sociedad ise sürpriz yapma peşinde. Real Sociedad ile PSG arasındaki Şampiyonlar Ligi son 16 turu rövanş maçı, Salı 23.00’te TV8,5’ta.

Şampiyonlar Ligi’nde yayınlanacak bir diğer mücadele ise Manchester City ile Kopenhag arasında oynanacak. İlk maçtan avantajı cebine koyan Manchester City, Kopenhag önünde hata yapmak istemiyor. Bu keyifli mücadele, Çarşamba 23.00’te TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor.

TV8,5’un Avrupa Ligi ve Konferans Ligi’nden de yayınlara imza atması bekleniyor. Perşembe gününün yayın akışı önümüzdeki günlerde belli olacak.        

Şampiyonlar Ligi TV8,5 Yayınları      

Hafta Sonu Yayınların Devam Etmesi Bekleniyor

Her hafta Hollanda, Suudi Arabistan ve Yunanistan’dan maç yayınlarına imza atan TV8,5, hafta sonu yayın akışını paylaşmadı. Hollanda ve Suudi Arabistan’dan maç yayınlarına imza atması tahmin edilen TV8,5’un önümüzdeki günlerde yayın akışını paylaşması bekleniyor.

AZ Alkmaar, PSV, Ajax ve Feyenoord’un maçlarından iki tanesinin TV8,5 ekranlarında olacağı tahmin ediliyor. Suudi Arabistan’dan da maç yayınlarına devam etmesi beklenen TV8,5, önümüzdeki haftalarda da bu yayınları sürdürecek.