beIN Sports Formula 1’i Yayınlayacağını Duyurdu

28.02.2024 - 13:15

beIN Sports Formula 1’i Yayınlayacağını Duyurdu

Formula 1 yayıncısı sonunda belli oldu. beIN Sports Formula 1’i yayınlayacağını duyurdu. Formula 1'de 2024 sezonunda ve önümüzdeki 10 yıl boyunca gerçekleşecek tüm yarışların heyecanı beIN Sports’ta yaşanacak. 

Formula 1’de yeni sezonun yayıncısı sonunda belli oldu. S Sport’un yayın haklarını alamamasının ardından yeni yayıncının kim olacağı merak ediliyordu. Bu merak, beIN Sports’un açıklamasıyla son buldu. Formula 1’de 2024 sezonu beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

beIN Sports’un Formula 1 yayınlarını ekranlara getireceğini duyurmasının ardından “Formula 1 2024 sezonu hangi kanalda? Formula 1 hangi kanalda? Formula 1 ne zaman? Formula 1 şifresiz mi? Formula 1 S Sport’ta mı?” gibi sorular yanıt buldu.

beIN Sports Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

beIN Sports Formula 1 yayın haklarını aldığını Twitter’dan yaptığı paylaşımla duyurdu. Yeni sezonda Formula 1 yarışlarını ekranlara getirecek beIN Sports’un konuyla ilgili yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Formula 1, 10 yıl boyunca beIN SPORTS'ta, beIN SPORTS Digiturk ve TOD'da! 🏁


F1 2024 Takviminde 24 Yarış Planlanıyor

Formula 1’den yapılan açıklamada toplamda 24 yarışın 2024 sezonunda sporseverlerle buluşacağı bilgisi verildi. Ayrıca 2024 sezonu takvimine pandemi döneminden bu yana yarış yapılmayan Çin de eklendi.

Formula 1’de 2024 sezonunun 29 Şubat’ta Bahreyn antrenman turlarıyla başlaması bekleniyor. Suudi Arabistan, Avustralya, Japonya ve Çin ile yarışlar devam ediyor. Sezonun son yarışı ise Aralık ayında Birleşik Arap Emirlikleri’nde gerçekleşiyor.

Toplamda 24 yarışın planlandığı ve yaklaşık 10 ay boyunca devam edecek F1 2024 sezonunu beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz. beIN Sports’un Formula 1’e özel programlara da imza atması bekleniyor. 


Formula 1’i beIN Sports’ta Kim Anlatacak?

Formula 1’in beIN Sports’a geçiş yapmasının ardından anlatım koltuğunda kimin oturacağı merak konusu oldu. Gökhan Telkenar ve Korhan Savran'ın beIN Sports’ta yarış öncesi ve sonrası programlara imza atması bekleniyor. Formula 1’in yarış anlatımında ise Uygar Karaca ve Jason Tahincioğlu olacak. Serhan Acar'ın ise ekipte yer alıp almayacağı henüz belli değil.