2024 Yunanistan Kupası S Sport Plus’ta

10.01.2024 - 00:40

2024 Yunanistan Kupası S Sport Plus’ta

Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan Ligi yayın haklarını alan S Sport Plus, Yunanistan Kupası’nı da naklen yayınlıyor. Çarşamba günü toplam 4 maçı yayın akışına alan S Sport Plus, Panathinaikos-Olympiakos derbisini de futbolseverlerle buluşturuyor.

S Sport Plus, geçtiğimiz haftalarda Yunanistan Süper Ligi yayın haklarını aldığını duyurmuştu. İki haftadır Yunanistan Süper Ligi maç yayınlarına imza atan S Sport Plus, Yunanistan Kupası’nı da naklen yayınlayacağını açıkladı.



Çarşamba günü 4 mücadeleyi yayın akışına alan S Sport Plus, önümüzdeki turlarda da karşılaşmaları ekranlara getirecek. S Sport Plus’ın yayın akışını açıklamasının ardından “Panathinaikos-Olympiakos maçı S Sport Plus’ta mı? Panathinaikos-Olympiakos Yunanistan Kupası maçı TV8,5’ta mı? Yunanistan Kupası hangi kanalda?” gibi sorular yanıt buldu. 

Çarşamba günü 4 Mücadele Yayın Akışında

S Sport Plus, Çarşamba günü Yunanistan Kupası’ndan 4 mücadeleyi yayın akışına aldı. 16.00’da başlayacak Yunanistan Kupası mesaisi, 22.30’daki Panathinaikos ile Olympiakos arasındaki dev maçla sona erecek. S Sport Plus’ın Çarşamba günü ekranlara getireceği mücadeleler ve dev maçla ilgili yaptığı paylaşım şu şekilde:

Çarşamba
  • 16.00 Panserraikos-Asteras
  • 18.00 Volos-PAOK
  • 20.30 AEK-Aris
  • 22.30 Panathinaikos-Olympiakos

“Futbol tarihinin en ateşli rekabetlerinden biri, kupa yolunda yeniden sahneleniyor! 🔥
Fatih Terimli Panathinaikos’un, ezeli rakibi Olympiakos’u evinde ağırlayacağı Yunanistan Kupası son 16 turu ilk maçı, 10 Ocak Çarşamba 22:30’da sadece S Sport Plus’ta! 🏟️”


Dev Maçın Rövanşı 17 Ocak’ta

Fatih Terim yönetiminde ligde çıktığı iki maçı da kazanmayı başaran Panathinaikos, ezeli rakibi Olympiakos ile Yunanistan Kupası son 16 turunda eşleşti. 10 Ocak Çarşamba günü 22.30’da ilk maça çıkacak iki ekip, 17 Ocak’ta rövanş karşılaşmasında çeyrek final için kozlarını paylaşacak.

17 Ocak 22.00’deki Olympiakos ile Panathinaikos arasındaki Yunanistan Kupası rövanş mücadelesi de S Sport Plus’ta futbolseverlerle buluşacak.