Yunanistan Süper Ligi EXXEN, S Sport Plus ve TV8,5’ta

01.01.2024 - 20:07

Yunanistan Süper Ligi EXXEN, S Sport Plus ve TV8,5’ta

Fatih Terim’in Panathinaikos ile anlaşmasının ardından ilgi toplaması beklenen Yunanistan Süper Ligi EXXEN, S Sport Plus ve TV8,5’ta. Yapılan açıklamayla EXXEN, S Sport Plus ve TV8,5 spor yayınları arasına Yunanistan Süper Ligi’ni ekledi. Bu üç platformda Yunanistan Süper Ligi yayınlarının Çarşamba günü başlayacağı açıklandı.

2023/24 sezonunda içerik sayısını artıran ve bu sayede ilgi toplayan TV8,5, sürprizlerine bir yenisini ekledi. Yunanistan Süper Ligi, bundan böyle TV8,5’ta futbolseverlerle buluşuyor. Çarşamba günü oynanacak Panathinaikos ile Giannina arasındaki mücadele ile yayınlar başlıyor. Önümüzdeki haftalarda da yayınların son sürat devam etmesi bekleniyor.


TV8,5’un yanı sıra EXXEN ve S Sport Plus’ta da Yunanistan Süper Ligi maç yayınları futbolseverlerle buluşacak.

EXXEN, S Sport Plus ve TV8,5’un Yunanistan Süper Ligi maçlarını açıklamasıyla “Yunanistan Süper Ligi hangi kanalda? Panathinaikos maçları şifresiz mi? Yunanistan Ligi’ni nasıl izleyebilirim?” gibi sorular yanıt buldu.

İlk Haftanın Programı Açıklandı

TV8,5, Yunanistan Süper Ligi’nde ilk hafta yayınlayacağı maçları açıkladı. Müjdat Mustafa Muratoğlu tarafından yapılan açıklamayla Çarşamba ve Perşembe günü toplam üç maçın şifresiz yayınlanacağı duyuruldu. TV8,5’ta şifresiz ekranlara gelecek Yunanistan Süper Ligi maçları şu şekilde:

Bu hafta Yunanistan Süper Ligi heyecanına 
TV8,5 ve EXXEN ekranlarında başlıyoruz.
Çarşamba 
20:00 AEK - Volos
22:00 Panathinaikos - PAS
 Perşembe 
20:00 Atromitos - Kifısia
TV8,5 ekranlarında olacak.


S Sport Plus Twitter’dan Duyuruyu Yaptı

Yunanistan Süper Ligi maçlarını ekranlara getireceğini duyuran bir diğer platform S Sport Plus oldu. Zengin içeriklerine bir yenisini ekleyen S Sport Plus, Yunanistan Süper Ligi’ni yayınlayacağını Twitter hesabından yaptığı paylaşımla duyurdu.

Tutkunun ve aksiyonun hiç dinmediği; tanıdık yüzlerin eşsiz bir şampiyonluk mücadelesi vereceği Yunanistan Süper Lig sezon boyunca S Sport Plus’ta!⚽️