2024 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası beIN Sports’ta

10.01.2024 - 10:35

2024 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası beIN Sports’ta

Avrupa’nın en büyük hentbol ülkesi, beIN Sports’ta belli oluyor. 10-28 Ocak tarihleri arasında Almanya’da düzenlenecek 2024 Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası beIN Sports’ta sporseverlerle buluşuyor. Şampiyonayı, beIN Sports kanalları ve TOD uygulamasından takip edebilirsiniz.

Almanya’da düzenlenecek Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası’nın yayıncısı belli oldu. Son yıllarda hentbol yayınlarıyla dikkat çeken beIN Sports, turnuvayı ekranlara getireceğini duyurdu. 10-28 Ocak tarihleri arasındaki turnuvayı, beIN Sports ekranlarından takip edebilirsiniz.

beIN Sports’un yayın akışını açıklamasıyla “Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası hangi kanalda? Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası şifresiz mi? Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası ne zaman?” gibi sorular yanıt buldu.

Ev Sahibi Almanya Turnuvanın İlk Gününde Sahne Alıyor

Geçtiğimiz Aralık ayında Danimarka, İsveç ve Norveç'in Kadınlar Dünya Şampiyonası'na ev sahipliği yapmasının ardından Erkekler Avrupa Şampiyonası, hentbolu seven bir başka ülke Almanya’da gerçekleşecek.

Son Avrupa Şampiyonası madalyasını 2016 yılında alan Almanya, İzlandalı Alfred Gislason'un koçluğunda taraftarlarının desteğini kullanarak zorlukları aşmayı ve podyumda yer almayı umuyor. Almanya’nın açılış günündeki rakibi İsviçre.

10 Ocak’ta Almanya ile İsviçre mücadelesini, 50.000’den fazla taraftarın Merkur Spiel Arena’da izlemesi bekleniyor. Bu sayıda bir taraftarın hentbol mücadelesini izlemesi rekor anlamına gelecek. 

Taraftarın ilgisine rağmen Almanya turnuvanın favorileri arasında gösterilmiyor. Birçok kişinin favorisi Danimarka. Favoriler arasında yer alan Danimarka, Perşembe günü Faroe Adaları karşısında ilk maçına çıkıyor.

Açılış gününde Almanya ile İsviçre’nin yanı sıra Fransa ile Kuzey Makedonya da kozlarını paylaşacak. Tüm bu karşılaşmalar, beIN Sports ekranlarından naklen yayınlanacak.

Erkekler Avrupa Hentbol Şampiyonası      

Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası EHF TV’den de Naklen Yayınlanacak

Avrupa hentbolunda birçok organizasyonu şifresiz şekilde ekranlara getiren EHF TV, Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonasını da naklen yayınlanacak. Hentbol tutkunları, turnuvayı EHF TV platformundan takip etme şansı bulacak.

EHF TV, Avrupa Erkekler Hentbol Şampiyonası’nın yanı sıra EHF Kadınlar Şampiyonlar Ligi, EHF Erkekler Şampiyonlar Ligi, EHF Avrupa Ligi ve daha birçok organizasyonu ekranlara getiriyor. Hentbol sezonu boyunca EHF TV’yi takip ederek mücadeleleri izleme şansını yakalayabilirsiniz.