BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Anadolu Efes 9 Ocak S SPORT LİNK

09.01.2024 - 21:00

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Panathinaikos-Anadolu Efes 9 Ocak S SPORT LİNK

Anadolu Efes, Eurolig’de çift maç haftasının ilk ayağında Pana deplasmanında sürpriz arayacak. Türkiye saati ile bu akşam saat 22.15’te başlayacak olan karşılaşma, Ergin Ataman açısından da oldukça duygusal olacak. Panathinaikos Anadolu Efes maçı öncesinde dikkat çeken aramalar şöyle: Panathinaikos maçı izle, Efes maçı izle, Panathinaikos Efes canlı izle, Panathinaikos Efes canlı maç izle, Panathinaikos Efes maç izle, Panathinaikos Efes bedava maç izle, Real maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Spor Ekranı ekibi sizler için en güncel bilgileri derlemeye çalıştı.

PANATHİNAİKOS-ANADOLU EFES MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ergin ataman

Panathinaikos-Efes Maçı Canlı Yayın Linki 

Panathinaikos-Anadolu Efes İzleme Linki Temsilcimiz Anadolu Efes, Avrupa’nın en zor deplasmanlarından birine çıkmaya hazırlanıyor. Bu kritik buluşma ülkemizde sadece S Sport ekranlarında olacak.  

Panathinaikos-Efes Maçı Canlı Takip

Erdem Can önderliğindeki Efes’in Pana maçındaki performansına istatiksel düzeyde tanıklık edebilirsiniz. Bunun için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

PANATHİNAİKOS-ANADOLU EFES MAÇI CANLI TAKİP

Efes’ten Tarihi Maç

 real efes

Anadolu Efes, kötü gidişatı Real Madrid karşısında da sürdürdü ancak taraftarlarını oldukça gururlandıran bir mücadele sergiledi. Geçtiğimiz akşam İspanya’da oynanan Real Madrid maçı, modern Eurolig’in en zevkli maçlarından biri olmayı başardı. Toplamda 4 uzatmaya giden maç, her açıdan tarihe geçti diyebiliriz. Efes pek çok defa maçı kazanacak fırsatlar buldu ancak Real her defasında geri gelmeyi bildi. Larkin rekor sürede oynadı ve takımını sürükledi ancak son uzatmada gücü tam anlamıyla tükendi. Efes ve Real modern zaman Eurolig sayı rekorunu kırmış oldu. Larkin bu maçta tam 53 dakika parkede kaldı. Efes alınan bu yenilgiyi Yunanistan’da telafi etmek isteyecektir. 

Efes Ligde Hata Yapmadı

 oturu efes

Real Madrid karşısında çok kalp kıran bir yenilgi alan Anadolu Efes, Bursaspor karşısında rahat bir galibiyet aldı. Pek çok yıldız oyuncusunu Real maçından dolayı dinlendiren Erdem Can, sonuçtan memnun kaldı. Özellikle yoğun maç takviminde bir kez daha çift maç oynayacak olan Efes, bu durumu düşünerek yerli oyuncularına ağırlık verdi. Efes’in yeni transferi Oturu Bursaspor karşısında tam 30 sayı buldu. Bir diğer yeni transfer Rıdvan Öncel ise 15 sayı ile katkı sağladı.

Ergin Ataman için Duygusal Maç

 panathinaikos ergin ataman

Ergin Ataman’ın haftalardır beklediği maç gelip çattı. Efes ile sayısız başarılara imza atan Ergin Ataman, eski takımına karşı ikinci kez mücadele edecek. İstanbul’da oynanan maçı Efes, 71-68 yenmişti. Pana o maçın rövanşını almak için bu akşam parkede olacak. Ligde ise Yoncalar, Peristeri takımını 15 sayılık fark ile geçti. Pana son olarak Valencia gibi zorlu bir deplasmandan zaferle ayrıldı. Bu arada ev sahibi ekipte bu akşam yıldız oyuncu Vildoza kadroda olmayacak. Valencia maçında Vildoza takımını sırtlayan isimdi.