GS TV YouTube ve Galatasaray.com Üzerinden Yayın Yapmaya Başlıyor

29.12.2023 - 18:29

GS TV YouTube ve Galatasaray.com Üzerinden Yayın Yapmaya Başlıyor

GS TV, yeni yılda dijital içeriklerle sporseverlerin karşısına çıkıyor. YouTube ve Galatasaray.com adresinden yayın yapacağını açıklayan GS TV, 1 Ocak itibarıyla Digiturk üzerinden yaptığı yayınlara son veriyor. Bundan böyle taraftarlar GS TV’yi YouTube veya Galatasaray.com adresinden takip edebilir.

Geçtiğimiz aylarda GS TV’nin yayın hayatına son vereceği iddiaları gündeme gelmişti. Aradan geçen haftalarda kulüpten konuyla ilgili açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz saatlerde ise GS TV tarafından bir açıklama paylaşıldı ve GS TV’nin artık dijital platformlarda sporseverlerin karşısına çıkacağı belirtildi.

Yapılan açıklamayla “GS TV yayın hayatına son veriyor” iddiaları da doğrulanmış oldu. 1 Ocak’tan itibaren GS TV, YouTube ve Galatasaray.com üzerinden yayınlar yapmaya başlayacak.

Twitter’dan Resmi Açıklama Yapıldı

İddiaların ardından GS TV Cuma günü resmi açıklama yaptı. Bundan böyle GS TV’nin YouTube ve Galatasaray.com üzerinden yayın yapacağı açıklandı. GS TV Twitter hesabından yapılan açıklama şu şekildeydi:

YENİ BİR YIL,
YENİ BİR GSTV
Galatasaray Spor Kulübü'nün kurumsal yayın organı GSTV, değişen medya kullanım alışkanlıklarına uyum sağlamak ve dijital çağı yakalamak amacıyla yeni bir adım atıyor.
Yeni nesil, zengin dijital içeriklerin sevilen programlarla harmanlanacağı bu yeni dönemde GSTV; Galatasaray YouTube Kanalı ve www.galatasaray.com adreslerinde yayın yapmaya devam edecek.
Yeni yılda, yepyeni bir GSTV'de buluşmak ve Galatasarayımızın başarılarını hep birlikte takip etmek dileğiyle...


Maç Yayınları YouTube’da Olacak

GS TV birçok programın yanı sıra canlı maç yayınlarıyla da dikkat çekiyor. Özellikle amatör branşlarda her hafta birçok mücadele canlı yayınlanıyor. Yeni dönemde de canlı yayınlar devam edecek. 

GS TV’nin voleybol, basketbol ve daha birçok branşta canlı yayınlara imza atması bekleniyor. Öte yandan kanalın sezon öncesi futbol hazırlık maçlarını da yayınlayacağı tahmin ediliyor. Önümüzdeki dönemde dijitale uygun içeriklere de imza atması beklenen GS TV, 2024 yılında YouTube ve Galatasaray.com adresleri üzerinden Galatasaraylılarla buluşuyor.