BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe 29 Aralık ATV LİNK

29.12.2023 - 18:54

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Fenerbahçe 29 Aralık ATV LİNK

Normalde sezon başında oynanması gereken Süper Kupa finali, federasyonun aldığı karar neticesinde bu sezon aralık ayına kaydırılmıştı. Günler boyunca beklenen muhteşem finalde geçen sezonun şampiyonu Galatasaray ile Türkiye Kupası’nın galibi olan Fenerbahçe kozlarını paylaşıyor. Futbol severleri bir kez daha ekranlara kilitlemesi beklenen maç öncesinde trend aramalar şu şekilde: Fenerbahçe maçı izle, Galatasaray maçı izle, Fenerbahçe Galatasaray canlı izle, Fenerbahçe Galatasaray canlı maç izle, Fenerbahçe Galatasaray maç izle, Fenerbahçe Galatasaray bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, ATV link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Kupa maçı izle. Spor Ekranı ayrıcalığıyla maça dair güncel gelişmeleri inceleyebilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray fenerbahçe kupa finali

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Yayın Linki 

Galatasaray-Fenerbahçe Maç İzleme Linki Fenerbahçe ve Galatasaray maçında Abdülkadir Bitigen düdük çalacak. Süper Kupa finalinde yayıncı kanal ise ATV olacak.

Galatasaray-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe Galatasaray derbisine Riyad şehrindeki KSU Stadyumu ev sahipliği yapacak. Maç istatistiklerini FB TV ve GS TV yayınlarından faydalanabilirsiniz.

GALATASARAY-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Derbide İstediği Oyunu Oynayamadı

 fenerbahçe galatasaray 0-0

Fenerbahçe ve Galatasaray takımları bir hafta içerisinde ikinci defa birbirlerine rakip oluyor. Geçen hafta Kadıköy’de oynanan derbi maç öncesi beklentiler futbol adına son derece yüksekti. Gollü geçmesi beklenen bu maçta kaleyi bulan isabetli şut sayısı sadece 1’de kaldı. Ev sahibi Fenerbahçe’nin 90 dakika boyunca tek bir isabetli şut bile bulamaması taraftarlarını hayal kırıklığına uğrattı. Her iki takım da 1 puana razı bir görüntü çizdi ve ortaya taraftarlar adına tatsız bir oyun çıktı. Fenerbahçe adına tek olumlu durum, liderliğini bir şekilde koruyabilmesi. Bu arada normal şartlarda cezalı olan Fred, cezasını kural gereği bu maçta çekmeyecek. Aynı şekilde Mert Hakan da kadroda kendine yer bulabilecek. Fred’in eksikliği geçen hafta oynanan maçta çok ciddi bir şekilde hissedilmişti.

Galatasaray, Kadıköy’de Direndi

 okan buruk basın toplantısı riyad

Derbinin bir diğer kanadını oluşturan Galatasaray, Okan Buruk önderliğinde kupayı almak istiyor. Geçen sezon ligi şampiyon tamamladıkları için bu finali oynamaya hak kazanan Cimbom, Suudi Arabistan’a oldukça iddialı geliyor. Takımlar basın toplantılarını dün ayrı ayrı saatlerde gerçekleştirdi. Kadıköy’de oynanan maçta ortaya çıkan tartışmalı pozisyonlardan dolayı iki kulüp arasındaki gerilimin alevlendiğini söylemek mümkün. Maç içerisinde King, Dzeko, Icardi, Boey gibi oyunlar arasında gergin anlar yaşanmıştı. Bu gerginliğin bu finale nasıl yansıyacağı merak konusu. Sarı kırmızılı ekip de geçen haftaki derbide tıpkı rakibi gibi etkisiz kalmıştı. Özellikle Icardi o maçta beklentilerin epey altında kalmıştı. Bu maç öncesinde Angelino ve Davidson Sanchez’in durumları henüz belirsizliğini koruyor.

Suudi Arabistan’ın Ev Sahipliği Tartışma Yarattı

ksu stadyumu 

Süper Kupa uygulaması başladıktan sonra takımlarımız kozlarını ilk kez yurt dışında paylaşma şansı bulacak. Bu durum çok uzun zamandır bir tartışma yaratıyordu. Kulüpler böyle bir takvimde Arabistan’da bu finali oynamak istemediklerini beyan eden açıklamalar gerçekleştirdi. Fakat bu final sayesinde kulüplerin ciddi bir gelir elde etme şansı da söz konusu. Daha önce  Fenerbahçe ve Galatasaray takımları Almanya’da Süper Kupa finalini oynamak istemişlerdi ancak bu girişim sonuçsuz kalmıştı. Almanya’da oynanan son derbi, bir hazırlık maçı olmasına rağmen ciddi saha içi ve saha dışı olaylarına neden olmuştu. Türkiye’den pek çok taraftar, takımlarını desteklemek için Riyad’a gitti. TFF, bu taraftarlar için rehber niteliğinde bir bildiri paylaştı.