Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçı 14 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

29.12.2023 - 16:24

Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa Maçı 14 Farklı Ülkeden Naklen Yayınlanacak

Suudi Arabistan’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı, tahmin edildiği gibi yabancı yayıncıların ilgisini çekti. Avrupa ve Asya’dan 14 ülkeden bu mücadele naklen yayınlanacak.

Son yıllarda yabancı yayıncıların Türkiye’deki büyük maçlara ilgi gösterdiği biliniyor. Geçtiğimiz yıllarda Süper Lig’de büyük mücadeleler farklı yayıncılar tarafından ekranlara getiriliyordu. Suudi Arabistan’da oynanacak Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa maçı da yabancı kanalların ilgisini çekti. Toplam 14 farklı ülke bu karşılaşmayı naklen yayınlayacağını açıkladı.

Avrupa’da 9 Ülke Karşılaşmayı Ekranlara Getirecek

Avrupa’dan toplam 9 ülkede karşılaşma naklen yayınlanacak. Yayıncılarda ağırlık Balkan ülkelerinde. Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan, Arnavutluk ve Kosova’da karşılaşma canlı yayınlanacak. Portekiz, Almanya, Polonya ve Rusya’da da mücadelenin naklen yayınlanacağı açıklandı. Bugün 20.45’te ekranlara gelecek mücadelenin Avrupa’daki yayıncıları şu şekilde:

SportKlub: Sırbistan, Slovenya, Hırvatistan
Sport TV: Portekiz
Sky Sports: Almanya
Polsat Sport: Polonya
Match! TV: Rusya
Art Motion Sport: Arnavutluk, Kosova                    

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Avrupa Yayıncıları      

Asya’da 5 Ülke Karşılaşmayı Ekranlara Getiriyor

Mücadelenin Suudi Arabistan’da oynanacak olması başta ev sahibi ülke olmak üzere birçok Asya ülkesini harekete geçirdi. Karşılaşmayı 5 farklı ülkenin naklen yayınlayacağı öğrenildi. Suudi Arabistan’ın yanı sıra İran, Tacikistan, Katar ve Afganistan’da karşılaşma futbolseverlerle buluşacak.

Football HD: Tacikistan
Irib Varzesh: İran
Solh TV: Afganistan
Alkass: Katar
SSC Sports: Suudi Arabistan          

Galatasaray Fenerbahçe Süper Kupa Maçı Asya Yayıncıları	     

Türkiye’de Mücadele ATV Ekranlarında Olacak

Galatasaray ile Fenerbahçe geçtiğimiz hafta sonu ligde kozlarını paylaşmış ve mücadele beklentilerin altında kalarak 0-0 sona ermişti. Aradan geçen 5 günün ardından bu kez iki ekip Suudi Arabistan’daki Süper Kupa finalinde karşı karşıya geliyor.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanacak Süper Kupa mücadelesi ATV ekranlarından naklen yayınlanacak. Avrupa ve Asya’da toplam 14 kanalın yanı sıra Türkiye’de ATV’den bu mücadele futbolseverlerle buluşacak. 

Cuma 20.45’teki Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa mücadelesini ATV ekranlarından takip edebilirsiniz.