GS TV Yayın Hayatına Son Veriyor

06.12.2023 - 11:59

GS TV Yayın Hayatına Son Veriyor

GS TV yayın hayatına son veriyor. Kanalın yeni yılla beraber dijital platformlar üzerinden yayınlara imza atması bekleniyor. Önümüzdeki günlerde konuyla ilgili resmi bir açıklamanın yapılacağı tahmin ediliyor. Açıklamanın ardından “GS TV kapandı mı? GS TV kapanıyor mu? GS TV YouTube yayınları olacak mı?” gibi sorular yanıt bulacak.

Kulüp televizyonlarının maliyeti, artık birçok kulübe yük olmaya başladı. Geçtiğimiz yıllarda Bursaspor ve Beşiktaş kulüp televizyonlarını kapatmak zorunda kaldı. Fenerbahçe de dijital platformlar üzerinden yayın yapacağının sinyallerini veriyor. Bu noktada Galatasaray’ın da kulüp televizyonunu kapatma kararı aldığı iddia edildi.

GS TV’nin kapanmasının ardından kulüp yayınlara YouTube üzerinden devam edecek. Konuyla ilgili açıklamanın önümüzdeki günlerde yapılması bekleniyor.

Ebru Gürsoy’un İşine Son Verilmişti

GS TV’nin kapanacağına dair iddialar geçtiğimiz haftalarda ortaya atılmıştı. YouTube yayınında Galatasaray’ın yakından takip eden isimlerden Süleyman Rodop, konuyla ilgili haberleri paylaşmış ve Ebru Gürsoy’un işinden ayrıldığını açıklamıştı. GS TV’nin de kapatılacağını belirten Rodop, şu ifadeleri kullanmıştı:

Yönetim, GS TV’yi 3-4 ay içerisinde kapatıp yayın hayatına Youtube’dan devam etmeyi düşünüyor. GS TV’de 8 yıldır çalışan sunucu Ebru Gürsoy var, işine tazminatsız son verilmiş. İnsanların hakedişlerini verin, kul hakkı yemeyin. Mahkemelerde uğraşmasınlar, bu işi tatlı bir şekilde bitirin.
Galatasaray Televizyonu      

Galatasaray’ın Önümüzdeki Dönemde Resmi Açıklama Yapması Bekleniyor

GS TV’nin kapatılacağına dair iddialar sosyal medyada da dillendirilmeye başlandı. Özellikle Twitter’da Galatasaray yönetimine yakın hesaplardan, kanalın yayınlarına son vereceği paylaşılmaya başlandı. Önümüzdeki günlerde Galatasaray’ın resmi kaynaklarından konuyla ilgili bir açıklama yapılması bekleniyor.

GS TV’nin kapatılmasının ardından amatör branşlardaki yayınların ne olacağı merak konusu. Birçok amatör branş mücadelesi şu an için GS TV’den yayınlanıyor. Ayrıca Galatasaray’ın hazırlık maçlarının bazılarının yayıncısı da GS TV oluyor. Kanalın kapanmasının ardından bu yayınların da dijital platformlara geçeceği ve YouTube üzerinden sporseverlerle buluşacağı tahmin ediliyor.