Eurosport 1 ve Eurosport 2 S Sport Plus’ta

26.12.2023 - 20:37

Eurosport 1 ve Eurosport 2 S Sport Plus’ta

Türkiye’deki başarılı platformlardan S Sport Plus, kanal sayısını artırmaya devam ediyor. Bundan böyle Eurosport 1 ve Eurosport 2 S Sport Plus’ta sporseverlerle buluşacak. Ayrıca Warner Bros Discovery’nin TLC, CNN International, DMAX ve Cartoon Network kanalları da S Sport Plus’ta izleyicilerin huzurunda.

Geçtiğimiz aylarda S Sport ve S Sport 2 dışında kanalları da platforma eklemeye başlayan S Sport Plus, son hamlesini Warner Bros Discovery kanallarını ekleyerek yaptı. Eurosport 1 ve Eurosport 2 kanallarının da yer aldığı birçok kanal, bundan böyle S Sport Plus’ta izleyicilerle buluşacak.

S Sport Plus üyesi olarak dünyanın dört bir yanından spor müsabakasını kesintisiz şekilde izlemek için buraya tıklayın.

S Sport Plus’ın sürprizlere önümüzdeki günlerde devam etmesi bekleniyor. İlerleyen günlerde yeni kanalların da S Sport Plus’a eklenebileceği tahmin ediliyor.

S Sport Plus Twitter’dan Yeni Kanalları Duyurdu

Geçtiğimiz aylarda yeni kanalları platforma ekleyen S Sport Plus, Warner Bros Discovery kanallarının duyurusunu Twitter’dan yaptı. Dünyanın önde gelen eğlence şirketi Warner Bros Discovery’nin kanallarının platforma eklediğini açıklayan S Sport Plus’ın Twitter’da yaptığı paylaşım şu şekildeydi:

Dünyanın önde gelen medya ve eğlence şirketi Warner Bros. Discovery'nin; Eurosport 1, Eurosport 2, CNN International, TLC, DMAX ve Cartoon Network kanalları şimdi S Sport Plus’ta!


Dünyanın Sporu S Sport Plus’ta

Dünyanın dört bir yanından farklı sporları izleyicilerle buluşturan S Sport Plus, bir yandan da kanal eklemelerine devam ediyor. Önümüzdeki aylarda yapılacak Türkiye Süper Lig yayın ihalesine de katılması beklenen S Sport Plus, La Liga ve Serie A gibi Avrupa’nın iki önemli ligini ekranlara taşıyor.

NBA, UFC, NFL, Wimbledon, F1 ve daha birçok organizasyonu naklen yayınlayan S Sport Plus’ın önümüzdeki dönemde yeni yayın haklarıyla dikkat çekmesi bekleniyor.