BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Beşiktaş 25 Aralık BEIN LİNK

25.12.2023 - 19:36

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Hatayspor-Beşiktaş 25 Aralık BEIN LİNK

Hatayspor ve Beşiktaş takımlarının mücadelesi bu akşam saat 20.00’de başlayacak. Mersin’de oynanacak olan zorlu karşılaşma öncesinde dikkat çeken aramaları şu şekilde sıralamak mümkün: Beşiktaş maçı izle, Hatayspor maçı izle, Hatayspor Beşiktaş canlı izle, Hatayspor Beşiktaş canlı maç izle, Hatayspor Beşiktaş maç izle, Hatayspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Maça dair güncel gelişmelerle karşınızdayız.

HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

hatayspor beşiktaş

Hatayspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki 

Hatayspor-Beşiktaş İzleme Linki Hatayspor Beşiktaş maçı, Trendyol Süper Lig’in resmi yayıncısı beIN Sports HD 1 kanalından futbol severler ile buluşacak.  

Hatayspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Hatayspor Beşiktaş karşılaşmasına dair canlı istatistik takibi yapmak adına aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

HATAYSPOR-BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş’ta Rıza Çalımbay Dönemi

 rıza çalımbay

Beşiktaş’ın efsane kaptanı Rıza Çalımbay’ın Beşiktaş’taki ikinci dönemi büyük bir hüsranla sonlandı. Oldukça zorlu bir dönemde takımın başına getirtilen Rıza Çalımbay, ne yazık ki bekleneni veremedi. Rıza hoca döneminde son 3 lig maçından da galibiyet çıkarılamadı. İç sahada üst üste 2 defa 3 golle mağlup olmak, bu durumu ortaya çıkardı diyebiliriz. Beşiktaş, Hatayspor maçına dek henüz bir teknik direktör açıklamış değil. Ara dönemde takımın başına kimin getirileceği ise merak konusu.

Kartal, Alanyaspor’dan 3 Gol Yedi

 beşiktaş alanyaspor

Beşiktaş, son olarak kendi sahasında Alanyaspor takımına karşı ağır bir yenilgi aldı. Oyun olarak da istediği noktadan uzak olan takımda tam bir kaos havası söz konusu. Son dakikalarda yenen gollerle maçı kaybeden Beşiktaş, zirveden iyice koptu. Bu maça bilhassa kaleci Mert, yaptığı hatalarla damgasını vurdu. Hatta maç sonunda Rıza Çalımbay, Mert’in hatalarına açıkça vurgu yaptı. Bu arada Beşiktaş’ta Alex Oxlade Chamberlain ve Fernandes sakat. Ayrıca kadro dışı bırakılan 5 oyuncunun durumu da devam ediyor.

Hatayspor Başkentten Puanı Kaptı

 hatayspor

Hatayspor takımı, maçlarını bu sezon kendi şehrinde oynayamıyor. Buna rağmen şu ana dek ortaya koydukları mücadele oldukça başarılı. Son haftalarda küçük bir düşüş yaşıyor olsalar da en azından mücadelelerinden ödün vermiyorlar. Volkan Demirel’in ekibi son 4 haftadır maç kazanamıyor. Son olarak Ankaragücü deplasmanından 1 puanla döndüler. Trendyol Süper Lig’de 11’inci basamakta bulunan Hatayspor, geçen sezon kendi sahasında Beşiktaş’ı 2-1 ile devirmişti. Ev sahibi takımda bu maç öncesinde ciddi bir sakatlık söz konusu değil.