S Sport Plus Yeni Kanalları Platforma Ekledi

21.11.2022 - 20:12

S Sport Plus Yeni Kanalları Platforma Ekledi

Geçtiğimiz aylarda TV8,5’u platforma ekleyen S Sport Plus yeni kanalların duyurusunu yaptı. Haber Global, TV8, Power Türk gibi kanallar bundan böyle S Sport Plus’ta izlenebilecek. Önümüzdeki dönemde S Sport Plus’ta daha fazla kanalın izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Spor yayınlarıyla fark yaratan S Sport Plus, farklı kanalları da bünyesine katıyor. İki sezondur NBA TV’yi sporseverlerle buluşturan S Sport Plus, geçtiğimiz aylarda TV8,5’u kanal listesine eklemişti. TV8,5 sayesinde Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarını S Sport Plus’tan izlemek mümkün oldu. S Sport Plus, yeni kanalların duyurusunu da geçtiğimiz saatlerde yaptı. Haber Global ve TV8’i platforma ekleyen S Sport Plus, önümüzdeki dönemde sürprizlere devam edeceğinin sinyallerini verdi.

İtalya Serie A, İspanya La Liga, NBA, NFL, NHL, UFC, özel boks müsabakaları, Euroleague, Eurocup ve daha birçok organizasyonu takip edebileceğiniz S Sport Plus’a buradan üye olabilirsiniz.

TV Kanalları Kategorisine İki Kanal Daha Eklendi

S Sport Plus, yeni kanalların eklendiğini Twitter hesabından duyurdu. Haber Global ve TV8’in artık S Sport Plus’ta olacağını duyuran kanal, şu paylaşımı yaptı:

“Her geçen gün büyümeye devam eden TV kanalları kategorimize iki kanal daha eklendi. 🤩 
📺 TV8 ve Haber Global'i de artık S Sport Plus'ın TV ve Radyo Kanalları kategorisinde izleyebilirsiniz!”



S Sport Plus Hakkında

Saran Group’un dijital platformu S Sport Plus, her geçen gün biraz daha büyüyor. S Sport ve S Sport 2 kanallarının yanı sıra özel içerikleri de ekranlara getiren S Sport Plus, son dönemde TV kanalları listesini genişletmeye çalışıyor. TV8,5’u ekleyerek dikkat çeken S Sport Plus’ta artık Haber Global ve TV8’i de izleyebileceksiniz. Önümüzdeki günlerde yeni kanalların da S Sport Plus platformuna eklenmesi bekleniyor.