BEIN LİNK Kayserispor–Fenerbahçe 20 Aralık BEDAVA MAÇ İZLE

20.12.2023 - 17:14

BEIN LİNK Kayserispor–Fenerbahçe 20 Aralık BEDAVA MAÇ İZLE

Trendyol Süper Lig’in 17. haftasında Fenerbahçe, Kayserispor ile deplasmanda karşılaşıyor. Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak olan maç, saat 17.00’de başlayacak. Maçtan önce futbol severler; “Kayserispor maçı izle, Kayserispor Fenerbahçe canlı izle, Kayserispor Fenerbahçe canlı maç izle, Kayserispor Fenerbahçe maç izle, Kayserispor Fenerbahçe bedava maç izle, Fenerbahçe maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı.“ gibi aramalara yöneliyor. Spor Ekranı ekibi olarak önemli gelişmeleri ve canlı yayın bilgilerini derledik.

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

kayserispor fenerbahçe

Kayserispor--Fenerbahçe- Maçı Canlı Yayın Linki 

Kayserispor-Fenerbahçe Linki Fenerbahçe’nin Kayseri deplasmanındaki mücadelesine beIN Sports HD 1kanalı üzerinden tanıklık edebilirsiniz.

Kayserispor-Fenerbahçe Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe bu akşam Kayseri temsilcisi ile zorlu bir sınava çıkıyor. Derbi öncesindeki bu kritik maça dair istatistiklere ulaşmak adına aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

KAYSERİSPOR-FENERBAHÇE MAÇI CANLI TAKİP

KAYSERİSPOR FENERBAHÇE MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Fenerbahçe Kayseri’ye Moralli Gidiyor

 irfan can

Fenerbahçe hafta sonunda çok kritik bir maça çıkacak. Derbi öncesinde hem Galatasaray hem de Fenerbahçe kesinlikle hata yapmak istemiyor. Kayseri deplasmanından mutlak suretle galibiyet çıkarmak isteyen sarı lacivertli ekip, oldukça moralli. 6 gol yenen Avrupa maçının etkisi takım üzerinde net şekilde geçmiş görünüyor. Derbi öncesinde takımın en golcü oyuncusu ve aynı zamanda kaptanı olan Dzeko’dan kötü bir haber geldi. Antrenmanda sakatlık geçiren başarılı oyuncu Kayserispor karşısında oynamayacak.  Derbideki durum ise maç gününe doğru netleşecek. Bu arada Samet de sarı kart cezalısı olduğu için bu maçı kaçıracak.

Fenerbahçe’yi 2 Derbi Maçı Bekliyor

 ismail kartal

Fenerbahçe hafta arasında Avrupa macerasında kritik bir maça çıktı. Trnava’yı farklı yenerek lider olmayı başaran Fenerbahçe, bu sayede mart ayına dek Avrupa’da maç yapmamayı garantilemiş oldu. Fenerbahçe şimdi %100’ünü lig yarışına verebilecek ortamı yakaladı. Kayserispor karşısında çok kritik bir maça çıkılmasına rağmen taraftarların aklı büyük ölçüde yılın son derbilerinde. Bilindiği üzere Fenerbahçe önce ligde sonra da kupa finalinde Galatasaray ile oynayacak. Futbol severleri daha şimdiden derbi heyecanı sarmış durumda. Derbi öncesinde İrfan Can Kahveci’nin kart sınırında olduğunu belirtelim.

Kayserispor 7 Haftadır Kaybetmiyor

 kayserispor

Kayserispor, sezon başındaki görüntüsünden olumlu şekilde uzaklaşmış durumda. Özellikle Recep Uçar’ın takımın başına gelmesi ile beraber net bir çıkış gerçekleşti. Sarı kırmızılı ekip, son 7 haftada yenilmedi. Bu süreçte kupa maçında da kolay şekilde tur atlamayı bildiler. Takımın forveti olan Thiam, geçen sezon olduğu gibi bu sezona da gollerle başladı. Başarılı isim şu anda gol krallığında iddialı bir konumda.  Bu arada ev sahibi ekipte Uzodimma’nın sakat olduğunu vurgulayalım.