BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Karagümrük 20 Aralık Bein LİNK

20.12.2023 - 18:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Karagümrük 20 Aralık Bein LİNK

Galatasaray, Trendyol Süper Lig’de bu hafta Karagümrük takımını sahasında ağırlıyor. Bu akşam saat 20.00’de başlayacak olan müsabakaya Rams Park ev sahipliği yapıyor. Derbi öncesinde büyük bir öneme sahip olan maça dair popüler aramalar şöyle: Galatasaray maçı izle, Karagümrük maçı izle, Galatasaray Karagümrük canlı izle, Galatasaray Karagümrük canlı maç izle, Galatasaray Karagümrük maç izle, Galatasaray Karagümrük lig maçı izle, Bein Spor maçı online izle. Spor Ekranı ayrıcalığı ile maça dair güncel gelişmelerden ve canlı yayın detaylarından haberdar olabilirsiniz.

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray karagümrük

Galatasaray-Fatih Karagümrük Maçı Canlı Yayın İzle

Galatasaray- Fatih Karagümrük Maç İzleme Linki Galatasaray ve bir diğer İstanbul ekini olan Karagümrük arasında oynanacak lig karşılaşmasını beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilirsiniz.

Galatasaray-Fatih Karagümrük Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe ile liderlik mücadelesi veren Galatasaray, taraftarının da desteği ile Karagümrük’ü devirmek istiyor. Maça dair istatistikleri takip etmek adına bağlantıya tıklayabilirsiniz.

GALATASARAY- FATİH KARAGÜMRÜK MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY-KARAGÜMRÜK MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray Adana Demir Karşısında Kazandı

 rams park

Galatasaray, hafta sonunu tıpkı diğer takımlar gibi maç yapmadan kapattı. Bu anlamda dinlenmiş ve fiziksel anlamda daha diri bir Galatasaray görme olasılığımız yüksek. Takımın mental anlamda tek dezavantajı, önünde çok kritik bir derbi maçının olması. Özellikle taraftarların daha şimdiden aklı derbide. Galatasaray bu periyotta  hem kupa finalinde hem de ligde ezeli rakibi ile karşılaşacak. Derbiye daha moralli çıkmak isteyen ev sahibi ekip, maçın mutlak favorisi. Geçen hafta Adana Demirspor’u Rams Park’ta deviren Cimbom’da Muslera kart cezalısı olduğu için bu maçta oynamayacak.

Galatasaray Sparta Prag ile Eşleşti

 galatasaray okan buruk

Galatasaray son resmi maçını Kopenhag ile deplasmanda yaptı. O maçın fiziksel anlamda zor geçmesi, zaten beklenen bir durumdu. O maçta istediği futbolu ortaya koyamayan temsilcimiz, ne yazık ki bir üst turu başka bir bahara bıraktı. En azından Manchester’ın Bayern’e kaybetmesi sayesinde Avrupa macerasına devam ediyoruz. Galatasaray yoluna bundan sonra UEFA Avrupa Ligi ile devam edecek. Bir üst turdaki rakip ise Çekya’nın Sparta Prag takımı oldu. Galatasaray maçlarını şubat ayı içerisinde oynayacak.

Fatih Karagümrük Dışarıda Kaybetti

 galatasaray karagümrük

Fatih Karagümrük takımı, son resmi maçında Antalyaspor’a deplasmanda kaybetti. Gol pozisyonu bulmakta zorlanan İstanbul ekibi, sahadan 2-1’lik yenilgi ile ayrıldı. Fatih Karagümrük, Trendyol Süper Lig’de şu ana dek oynadığı 15 maçta toplamda 17 puan topladı. Kendine 13’üncü basamakta yer bulan takım; Fenerbahçe ve Antalyaspor maçları dışında son haftalarda pozitif bir çizgide ilerliyor diyebiliriz. Bilhassa savunmada kemerleri sıkmaya başlayan Karagümrük, ligin en az gol yiyen 3 takımından biri konumunda. Bu hafta karşılarında müthiş bir hücum takımı bulacaklar. Karagümrük’ün yeni teknik direktörünün Shota olduğunu belirtelim.  Shota son olarak Hull takımını çalıştırmıştı.