GS FB ve BJK’nin Avrupa Maçları Exxen’den Bedava Yayınlanacak

19.10.2023 - 14:46

GS FB ve BJK’nin Avrupa Maçları Exxen’den Bedava Yayınlanacak

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi başta olmak üzere birçok karşılaşmayı ekranlara getiren EXXEN, 14 gün boyunca bedava. Manchester United ile Galatasaray maçında yaşanan aksaklık sebebiyle tepki çeken EXXEN, yeni hamlesiyle takdir topladı.

EXXEN’in bu hamlesi Galatasaray-Bayern Münih, Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo Glimt-Beşiktaş karşılaşmalarının şifresiz yayınlanacağı anlamına geldi.

Manchester United ile Galatasaray mücadelesi öncesinde EXXEN çöktü ve karşılaşma TV8,5 ekranlarına alındı. Bu olay sonrasında tepki toplayan EXXEN, yeni Şampiyonlar Ligi haftası öncesinde bir sürprize imza attı.

EXXEN’e 24 Ekim tarihine kadar üye olan herkes, 14 gün boyunca platformu herhangi bir ücret ödemeden kullanabilecek. Bu da Galatasaray-Bayern Münih, Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo Glimt-Beşiktaş maçlarının şifresiz yayınlanacağı anlamına gelecek.

EXXEN Sosyal Medyasından Duyuruyu Yaptı

14 gün boyunca bedava izlenebilecek EXXEN, duyuruyu sosyal medyasından yaptı. 24 Ekim tarihine kadar üye olan herkesin karşılaşmaları bedava izleyeceğini paylaşan EXXEN’in açıklaması şu şekilde:

Exxenspor’a 24 Ekim tarihine kadar üye olan herkes 14 gün boyunca tüm maçları bedava izleme fırsatını yakalayacak.
Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray-Bayern Münih, Konferans Ligi’nde Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodø/Glimt-Beşiktaş maçları ile Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi, Avrupa Konferans Ligi ve ayrıca Suudi Arabistan Pro Lig ve Hollanda Eredivisie Lig maçları dahil birbirinden heyecanlı tüm karşılaşmalar 14 gün boyunca Exxen’den bedava izlenebilecek.
Hemen exxen.com’a gir, Exxenspor’a şimdi üye ol, 14 gün bedava izle!


Üç Temsilcimizin Maçı da Bedava EXXEN’de

EXXEN’in bu hamlesi, üç temsilcimizin maçının da şifresiz yayınlanması anlamına geldi. Salı günü 19.45’te Galatasaray ile Bayern Münih arasındaki Şampiyonlar Ligi mücadelesini EXXEN’e üye olmanız durumunda bedava izleyebileceksiniz. Ayrıca Şampiyonlar Ligi’ndeki diğer karşılaşmalar da EXXEN’de bedava olacak.

Konferans Ligi’ne geçildiğinde ise Fenerbahçe-Ludogorets ve Bodo Glimt-Beşiktaş maçlarının şifresiz yayınlanacağı görülüyor. UEFA Avrupa Ligi, Hollanda Eredivisie ve Suudi Arabistan Ligi maçlarını da 14 gün boyunca EXXEN’de şifresiz izleyebileceksiniz.