S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-ASVEL 19 Ekim CANLI MAÇ İZLE

19.10.2023 - 20:03

S SPORT LİNK Fenerbahçe Beko-ASVEL 19 Ekim CANLI MAÇ İZLE

Fenerbahçe Beko, Eurolig’in 4’üncü haftasında kendi salonunda ASVEL’İ ağırlıyor. Bu akşam saat 20.45’te başlayacak olan karşılaşma öncesinde popüler olan aramalar şu şekilde sıralanıyor: Fenerbahçe Beko maçı izle, ASVEL maçı izle, Fenerbahçe Beko ASVEL canlı izle, Fenerbahçe Beko ASVEL canlı maç izle, Fenerbahçe ASVEL maç izle, Fenerbahçe Beko ASVEL bedava maç izle, Fenerbahçe Beko maçı canlı izle, S Sport link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Eurolig maçı izle, S Sport Plus izle. Maça dair en güncel gelişmeleri sizler için derledik.

FENERBAHÇE BEKO-ASVEL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

fenerbahçe asvel

Fenerbahçe Beko-ASVEL Maçı Canlı Yayın Linki 

Fenerbahçe Beko-ASVEL Maç İzleme Linki Fenerbahçe Beko ile ASVEL arasındaki maçı canlı izlemek isteyen basketbol severler, S Sport kanalına yönelmelidir.

Fenerbahçe Beko- ASVEL Maçı Canlı Takip

Temsilcimiz Fenerbahçe Beko ve Fransa ekibi ASVEL’in karşılaşmasında canlı istatistik takibi yapmak isteyenler aşağıdaki bağlantıya tıklayabilir.

FENERBAHÇE BEKO-ASVEL MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Beko’dan Net Galibiyet

 fenerbahçe beko

Fenerbahçe Beko Eurolig’de oynadığı 3 maçtan 2 galibiyet çıkarmayı bildi. Çift maç haftasına galibiyetle başlayan sarı lacivertliler, daha şimdiden Eurolig’in favori takımlarından biri olduğunu kanıtladı. Salı akşamı Ülker Arena’da Panathinaikos’u ağırlayan temsilcimiz, salondan 83-69 galip ayrıldı. Bu maçta özellikle Papagiannis eski takımına karşı oldukça etkili bir basketbol oynadı. Ayrıca 14 sayılık katkısıyla Motley de öne çıkan isimlerden biri oldu. Maçın resmi MVP’si ise yüksek verimlilik puanıyla Guduric oldu. Bu maçta Metecan ve Dorsey sakatlıklarından ötürü forma giyemedi.

Maç Sonu Gerginlik

 fenerbahçe ülker arena

Fenerbahçe ve Panathinaikos maçı, beklendiği üzere yer yer gergin anlara sahne oldu. Bu gerginliğin temel nedenlerinden biri de elbette Ergin Ataman ve Fenerbahçe Beko taraftarları arasındaki çekişme. Efes-Fenerbahçe Beko karşılaşmalarında daha önce birçok defa gergin anlara tanıklık etmiştik. Fenerbahçe Beko’nun farkı iyice açtığı anlarda Ergin Ataman aleyhine o bilindik tezahüratlar yapıldı. Fakat asıl gerginlik maç sonunda Sloukas ve Wilbekin arasında yaşandı. Tartışmanın nedeni, Panathinaikos oyuncularının maç sonunda Fenerbahçe Beko logosunun üzerinde toplanmasıydı. Taraftarlar olayların üzerine Sloukas aleyhine tezahürat yapmayı sürdürdüler.

ASVEL Henüz Kazanamadı

 de colo afiş avel

Fransa takımı ASVEL, şu ana dek Eurolig’in en zayıf halkalarından biri olarak dikkat çekiyor. Oynadığı 3 maçtan da galibiyet çıkartamayan ASVEL, aynı istikrarsızlığı kendi ligine de yansıtmış durumda. Kadrosunda Lauvergne, De Colo, Kahudi, Paris Lee, Youssoupha Fall gibi isimleri bulunduran ASVEL, maçlarda oldukça kırılgan bir görüntü sergiliyor. Salı akşamı bir diğer temsilcimiz olan Efes ile Sinan Erdem’de karşılaşan Fransız ekip, 89-84’lük yenilgiye engel olamadı. Maçta eski Fenerbahçe Beko oyuncusu De Colo 25 sayıya imza attı. Ayrıca Mike Scoot 15 ve eski Fenerbahçe Beko oyuncusu Joffrey Lauvergne 13 sayıyla skora katkıda bulundu.