2023/24 Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

18.10.2023 - 17:46

2023/24 Basketbol Süper Ligi 4’üncü Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 4’üncü hafta başlıyor. Her hafta şifresiz yayınlarla dikkat çeken beIN Sports, ligin dördüncü haftasında da yayınlara devam ediyor. Ligin 4’üncü haftasında 2 mücadele şifresiz yayınla beIN Sports Haber ekranlarında basketbolseverlerle buluşuyor.

Her hafta şifresiz maç yayınlarıyla dikkat çeken beIN Sports Haber, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde iki mücadeleyi ekranlara getireceğini duyurdu. Ligde geri kalan mücadelelerin adresi ise beIN Sports 5 olacak. beIN Sports Haber’in yayın akışını açıklamasıyla “Basketbol Süper Ligi 4’üncü haftasındaki şifresiz maçlar ne? beIN Sports Haber hangi maçları şifresiz yayınlayacak?” gibi sorular yanıt buldu.

Haftanın Açılış Maçı beIN Sports Haber’de

beIN Sports Haber, yaklaşık üç haftadır açılış maçlarını ekranlara getiriyor. Ligin 4’üncü haftasında da durum değişmedi.

Ligin yeni ekiplerinden Samsunspor, 3 maç sonunda 1 galibiyete sahip. Geçtiğimiz hafta Manisa BB deplasmanında üçüncü çeyrekte oyundan kopan ve 30 sayı farkla mağlup olan Samsunspor, iç sahadaki ikinci maçında ikinci galibiyetini almaya çalışacak.

Petkimspor ise lige iyi başlangıç yapan ekiplerden biri. Oynadığı 3 maç sonunda 2 galibiyet alan ve Galatasaray Ekmas ve Pınar Karşıyaka gibi ekipleri mağlup etmeyi başaran Petkimspor, ligdeki üçüncü galibiyetini Samsunspor deplasmanında almak istiyor.
Samsunspor ile Petkimspor arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4’üncü hafta mücadelesi, Cuma 19.00’da beIN Sports Haber’de.

Manisa BB-Samsunspor Basketbol Süper Ligi Maç Görüntüsü


Pınar Karşıyaka Çıkış Arıyor

Ligde 3 maç sonunda 1 galibiyet alabilen Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz hafta Anadolu Efes önünde beklentilerin gerisinde bir performans gösterdi. İç sahada Fenerbahçe Beko’yu mağlup ederek dikkat çeken Pınar Karşıyaka, 4’üncü hafta sonunda ikinci galibiyetini arıyor.

Rakip Türk Telekom ise Bursaspor ve Çağdaş Bodrumspor önünde galibiyet aldı. Tek mağlubiyetleri ise son saniye üçlüğüyle kaybettikleri Büyükçekmece maçıydı. Onlar da ligdeki üçüncü galibiyetlerini Pınar Karşıyaka önünde almaya çalışacak.

Pınar Karşıyaka ile Türk Telekom arasındaki Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi 4’üncü hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.