BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Fas 6 Aralık TRT LİNK

06.12.2022 - 14:09

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE İspanya-Fas 6 Aralık TRT LİNK

FIFA 2022 Dünya Kupası’nda artık çeyrek finale çıkacak son takımlar belli oluyor. İspanya ve Fas arasında oynanacak olan Top 16 karşılaşması, bu akşam saat 18.00’da başlayacak. Maçtan önce trend olan aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: İspanya maçı izle, Fas maçı izle, İspanya Fas canlı izle, İspanya Fas canlı maç izle, İspanya Fas maç izle, İspanya Fas bedava maç izle, İspanya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, TRT yeni frekans, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle.  Canlı yayın konusunda merak ettiklerinizi içeriğimizin devamında bulabilirsiniz.

İSPANYA FAS MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ispanya fas afiş

İspanya-Fas Maçı Canlı Yayın Linki

İspanya Fas İzleme Linki İspanya ve Fas arasındaki kritik maçı organizasyonun ülkemizdeki tek resmi yayıncısı olan TRT 1 ve TRT 4K üzerinden izlemeniz mümkün.

İspanya-Fas Maçı Canlı Takip

Al Rayyan bölgesinin ev sahipliği yapacağı İspanya Fas maçını takip etmek için aşağıdaki bağlantıdan yararlanabilirsiniz.

İSPANYA FAS MAÇI CANLI TAKİP

İspanya Öldü Öldü Dirildi

 ispanya fas maç afişi katar 22

Turnuvaya görece genç bir kadroyla gelmelerine rağmen şampiyonluk noktasında iddialı takımlardan biri olarak gösterilen İspanya; Almanya, Japonya ve Kosta Rika ile aynı grupta mücadele etti. Almanya ile beraber İspanya’nın çok rahat bir şekilde bir üst tura çıkmaları bekleniyordu ancak maç sonuçları bu beklentilerin çok ötesine geçti. Nitekim hem Almanya hem de İspanya, oynadıkları son maçta grup aşamasında elenmenin kıyısında gezindiler. Hatta ikinci yarıların ortalarında oluşan puan durumuna göre Kosta Rika ve Japonya ilk iki sıraya yerleşmişti. İspanya’yı, Kosta Rika’ya yenilmeyerek Almanya kurtarmış oldu. O maçta Kosta Rika 2-1’i korumayı başarabilmiş olsalardı şu anda Japonya ile beraber burada mücadele edeceklerdi. Neticede İspanya grup ikincisi olarak çıktığı grupta 4 puan topladı. İkinci olmaları sayesinde Hırvatistan gibi güçlü bir takım yerine buraları pek de oynama deneyimi olmayan Fas ile eşleştiler.

Fas’ın Futbolu Takdir Görüyor

 fas takımı

Fas, şu ana dek oynadığı pozitif futbolla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmış durumda. Afrika temsilcisi, hücum odaklı bir futbol oynayarak fark yaratmayı başardı. F Grubunda mücadele eden Fas; Kanada, Belçika ve Hırvatistan ile oynadı. Bu 3 maçta da yenilgi yüzü görmeyen başarılı ekibin, önemli bir jenerasyon yakaladığı ortada. Son maçta Amerika temsilcisi Kanada’yı yenerek gruptan lider olarak çıkan Fas, son dönemdeki en önemli başarılarından birine imza attı. Özellikle Hakim Ziyech ya da Youssef En Nesyri gibi deneyimli oyuncularıyla etkili olmayı başaran ekip, İspanya’yı son ana dek zorlamaya çalışacaktır. Walid Regragui’nin talebeleri 3 maçta kalesinde yalnızca tek bir gole izin verdi.

Turu Geçen, Portekiz ya da İsviçre ile Oynayacak

 ispanya antrenman

Dünya Kupası’nda çeyrek final eşleşmeleri, bugün oynanacak olan 2 maçla beraber tam olarak netleşmiş olacak. Birbirinden sıkı eşleşmelerin ortaya çıktığı turnuvada bu turu geçen takım, bir sonraki aşamada Portekiz ya da İsviçre’den birisiyle oynayacak. Özellikle olası bir İspanya Portekiz eşleşmesi, seyir zevki açısından pek çok şey vadedecek gibi görünüyor. İki komşu ülke olan İspanya ve Portekiz arasındaki futbol rekabeti, daha şimdiden kupada beklentileri artırmış durumda. Bu arada İspanya, tarihinde 1 defa Dünya Kupası’nı müzesine götürmüştür. Hatırlanacağı gibi İspanya, 2010 yılında Afrika’da düzenlenen organizasyonda Hollanda ile finalde eşleşmiş ve uzatmada gelen golle kupaya uzanmıştı. İspanya, 12 yıl aradan sonra bunu bir kez daha başarmak istiyor.