BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Villarreal 6 Aralık Smart Spor LİNK

06.12.2022 - 15:38

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray-Villarreal 6 Aralık Smart Spor LİNK

İlk hazırlık maçını geçtiğimiz günlerde Vallecano ile oynayan Galatasaray, şimdi de bir diğer İspanya temsilcisi Villarreal ile karşılaşıyor. İki güçlü takımı karşı karşıya getirecek olan maç bu akşam saat 20.00’da başlayacak. Hazırlık maçı öncesi dikkat çeken aramalar şu şekilde sıralanıyor: Galatasaray maçı izle, Villarreal maçı izle, Galatasaray Villarreal canlı izle, Galatasaray Villarreal canlı maç izle, Galatasaray Villarreal maç izle, Galatasaray Villarreal bedava maç izle, Galatasaray maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, hazırlık maçı izle. Canlı yayın detayları ve takımlara dair güncel gelişmeler içeriğimizde!

GALATASARAY-VİLLARREAL MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

galatasaray hazırlık maçı

Galatasaray Villarreal Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray Villarreal İzleme Linki Galatasaray ve Villarreal takımlarının karşı karşıya geleceği hazırlık maçı, Smart Spor ekranlarında olacak.

Galatasaray-Villarreal Maçı Canlı Takip

Galatasaray ve Villarreal arasındaki maça yine Nef Stadyumu ev sahipliği yapıyor. Maçı takip etmek adına GS TV yayınından yararlanabilirsiniz.

GALATASARAY VİLLARREAL MAÇI CANLI TAKİP

Galatasaray İlk Hazırlık Maçını Kaybetti

 galatasaray villarreal maçı hazırlık

Okan Buruk önderliğinde hazırlıklarını İstanbul’da sürdüren Galatasaray ilk hazırlık maçında kötü bir prova gerçekleştirdi. La Liga ekiplerinden biri olan Rayo Vallecano ile karşılaşan sarı kırmızılı ekip, birçok eksiğin olduğu müsabakadan 1-0’lık mağlubiyetle ayrıldı. Nef Stadyumu’nda oynanan hazırlık maçında, taraftarlar takımlarına önemli bir destekte bulundu. Özellikle ligde az süre alan oyuncuların da şans bulduğu maçta Galatasaray, girdiği net pozisyonlardan yararlanamadı. Galatasaray Aralık ayı içerisinde üst üste oynayacağı hazırlık maçlarından sonra sezonun yeni bölümünü Türkiye Kupası maçı ile açacak. Takım, Başakşehir karşısında alınan 7-0’lık zaferin havasını kaybetmeden, ligde seri galibiyetler elde etmek istiyor.

Icardi Arjantin’e Gitti

 ıcardi sağlık durumu

Galatasaray’ın Arjantinli golcüsü Icardi hem saha içi hem de saha dışında yaptıklarıyla gündem olmayı sürdürüyor. Bilhassa çalkantılı özel hayatı ile bilinen yıldız isim, Dünya Kupası’nda Arjantin Milli Takım kadrosuna dahil edilmedi. Her ne kadar bu konuda düşük bir kamuoyu beklentisi olsa da Icardi, kadroda yer almayı çok istiyordu. Dünya Kupası için liglere verilen arada sakatlık problemi yaşayan Icardi, Rayo maçında sahada yer alamadı. Yakın zaman önce ülkesi Arjantin’e giden Icardi için kulüp yönetimi resmi bir açıklama yayınladı. Yapılan açıklamaya göre Icardi, sakatlığının ilk bölümü için ülkesinde, ikinci bölümü içinse Türkiye’de bulunacak.

Villarreal Fenerbahçe’ye Yenildi

 villarreal maç afişi

Fenerbahçe ve Galatasaray ile özel bir turnuva kapsamında karşılaşacak olan Villarreal, ilk sınavında tıpkı Galatasaray gibi sınıfta kaldı. Fenerbahçe ile Ülker Stadyumu’nda karşılaşan La Liga ekibi, maçta önce geçmesine rağmen üst üste gelen gollere engel olamadı. Fenerbahçe Rayo maçında da benzer bir senaryo oluşmuştu. İspanya’da Villarreal bu sezon pek güven veren bir performans sergilemiyor. İlk 5 içerisinde yer almayı hedefleyen takım, şu anda La Liga’da 9’uncu basamakta konumlanıyor. Son 5 maçta 3 kez yenilen Villarreal, ilk resmi maçını 20 Aralık tarihinde oynayacak. Oynanan son resmi maçta Santa Amalia’yı 9 golle geçseler de bu maç takım için elbette bir ölçü değil. Villarreal’in Fenerbahçe maçında alınan kötü sonuçtan sonra bu maçta bir reaksiyon vermesi beklenebilir.