2022/23 Basketbol Süper Ligi 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

06.12.2022 - 12:24

2022/23 Basketbol Süper Ligi 10’uncu Haftasında Yayınlanacak Şifresiz Maçlar Belli Oldu

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde 10’uncu hafta maçları Cuma günü başlıyor. Her hafta iki karşılaşmayı şifresiz ekranlara getiren beIN Sports, 10’uncu haftada da iki maçı şifresiz yayın programına aldı. Ligin 10’uncu haftasında iki karşılaşmayı, beIN Sports Haber ekranlarından takip edebilirsiniz.

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde sezon sürprizlerle devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Büyükçekmece’nin de galip gelmesiyle galibiyetsiz takımın kalmadığı sezonda 10’uncu hafta maçları Cuma günü başlıyor. Bu haftada yine iki karşılaşma, beIN Sports Haber’den şifresiz yayınlanıyor. 

Haftanın Açılışı beIN Sports Haber’de Yapılıyor

beIN Sports Haber, her hafta olduğu gibi haftanın açılış maçını ekranlara getiriyor. 6 maçlık mağlubiyet serisinden çıkan Manisa BB ile galibiyet serisini 4 maça çıkaran Darüşşafaka, karşı karşıya geliyor.

Manisa BB, sezona iyi bir giriş yapmış ama ardından beklentileri karşılayamamıştı. Geçtiğimiz hafta Petkim Spor deplasmanında kazanan Manisa BB, 6 maçlık mağlubiyet serisini sona erdirdi. İlk haftalarda iyi basketbol oynayıp kazanmakta zorlanan Manisa BB, bu sonuçla ligdeki ikinci galibiyetini aldı.

Darüşşafaka ise Konyaspor ile karşılaştı. Son haftalarda iyi sonuçlar alan Darüşşafaka, Konyaspor’u da mağlup ederek galibiyet serisini 4 maça çıkardı. Üst gruba yaklaşan Darüşşafaka, seriyi 5 maça çıkarma niyetinde.

Sezonun 10’uncu haftasında alt sıralardan kurtulmak isteyen Manisa BB ile galibiyet serisini devam ettirmeye çalışan Darüşşafaka karşı karşıya geliyor. Cuma 19.00’daki mücadeleyi, beIN Sports Haber ekranlarından izleyebilirsiniz.

1 bsl 6.12.22.jpg      

Pınar Karşıyaka Anadolu Efes Galibiyetiyle Moral Buldu

Ligde kötü sonuçlar alan Pınar Karşıyaka, iki hafta önce Merkezefendi Belediyesi’ni mağlup ederek kendine gelmişti. Yeniden iddialı bir takım olduğunu göstermek isteyen Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz hafta iki uzatma sonunda Anadolu Efes’i mağlup etmeyi başardı. Ligdeki 5’inci galibiyetini alan Pınar Karşıyaka, Petkim Spor karşısında galibiyet arayacak.

Petkim Spor ise iki haftadır kaybediyor. Ligde 9 maç sonunda 4 galibiyet alan Petkim Spor, mağlubiyet serisini zorlu Pınar Karşıyaka deplasmanında sonlandırmaya çalışacak.

Pınar Karşıyaka ile Petkim Spor arasındaki Basketbol Süper Ligi 10’uncu hafta mücadelesi, Cumartesi 18.00’de beIN Sports Haber’de.