BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Brezilya-Güney Kore 5 Aralık TRT LİNK

05.12.2022 - 18:16

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Brezilya-Güney Kore 5 Aralık TRT LİNK

FIFA Dünya Kupası’nda çeyrek finale yükselecek son takımlar bu akşam oynanacak iki maçla belli oluyor. Günün son maçında Brezilya ve Güney Kore, çeyrek finale adlarını yazdırmak için mücadele edecek. Brezilya Güney Kore maçından önce oluşan trend aramaları şu şekilde sıralayabiliriz: Brezilya maçı izle, Güney Kore maçı izle, Brezilya Kore canlı izle, Brezilya Güney Kore canlı maç izle, Brezilya Güney Kore maç izle, Brezilya Güney Kore bedava maç izle, Brezilya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Müsabakaya ilişkin tüm güncel gelişmeler ve merak edilen soruların yanıtları şimdi sizlerle!

BREZİLYA-GÜNEY KORE MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

brezilya kore maçı

Brezilya-Güney Kore Maçı Canlı Yayın Linki

Brezilya-Güney Kore İzleme Linki Turnuvanın 1 numaralı şampiyonluk adayı olarak gösterilen Brezilya’nın Güney Kore karşısındaki mücadelesini TRT 1 üzerinden izleyebilirsiniz.

Brezilya-Güney Kore Maçı Canlı Takip

Brezilya Güney Kore maçına Katar’ın Doha şehri ev sahipliği yapacak. Maçı aşağıdaki bağlantıyı değerlendirerek FIFA üzerinden takip edebilirsiniz.

BREZİLYA GÜNEY KORE MAÇI CANLI TAKİP

Brezilya En Net Favori

 brezilya gol katar 22

Brezilya, kupada favori tartışmalarında pek çok kişinin ortak paydada buluştuğu takım durumunda. Şu ana dek oynadıkları 3 maçın 2 tanesinde bu beklentilere fazlasıyla yanıt verdiler. Sadece sıralamayı belirleyen son maçlarında ortaya koydukları performans, ilk 2 maçın epey gerisinde kaldı. Nitekim o maçı Kamerun’a karşı 1-0 kaybetmekten kurtulamadılar. Bu tip 3’üncü maçlarda ilk 2 sırayı garantileyen takımların sürpriz sonuçlar alabildiğine daha önce tanıklık etmiştik. Bu nedenle Brezilya’nın Kamerun maçına tam anlamıyla ağırlığını koymadığını ifade edebiliriz. Ayrıca Neymar’ın sakatlık probleminden dolayı iki maçta riske edilmediğini anımsatalım. Muhtemelen Güney Kore maçında bu görüntünün tam aksine, hızlı ve enerjik bir başlangıç yapmak isteyeceklerdir. Tite’nin öğrencileri Kore karşısında çok net şekilde favori.

Güney Kore Son Anda

 güney kore katar 22

Güney Kore her zamanki gibi sahne aldığı büyük turnuvalara büyük bir şekilde renk katmayı sürdürüyor. 2022 Dünya Kupası’nda Portekiz, Uruguay ve Gana’nın yer aldığı çok zorlu bir gruptan çıkmayı başaran Güney Kore, özellikle Portekiz karşısında aldığı galibiyet sayesinde uzun süreler boyunca hafızalarda silinmeyecek bir hikayeye imza attı. Maçta geriye düşen Güney Kore, bu gole kısa sürede bulduğu 2 golle reaksiyon göstermeyi başardı. Oyun disiplininden 1 dakika bile kopmayan bir görüntü sergileyen takım, grupta aynı anda oynanan Gana Uruguay maçından da istediği skor gelince, müthiş bir sevinç yaşadı. Uruguay’ın 1 gol daha bulması, Güney Kore’nin turnuvaya veda etmesi anlamına gelecekti. Asya ekibi gruptan çıkmanın mutluluğunu yaşıyor ancak karşılaşılabilecek en sert takım, Top 16 Turu’nda karşılarına çıktı.

Aralarındaki Tüm Maçları Brezilya Kazandı

 neymar

Brezilya ve Güney Kore arasında oynanan son 5 maçın tamamı hazırlık maçlarından oluşuyor. Bu maçların tümünde Brezilya takımının galip geldiğini görüyoruz. 2002 Dünya Kupası’nda Brezilya zafer elde ederken Güney Kore onlara ev sahipliği yapmıştı. Fakat o turnuvada son 4’e kalan bu iki ekip birbirlerine rakip olamamıştı. Kore yarı finalde Almanya’ya yenilirken Sambacılar Türkiye’yi devirmişti. Güney Kore’nin o turnuvada elde ettiği 4’üncülük, kendi tarihlerindeki en önemli başarı durumunda. Şimdi benzer bir başarıyı tam 20 sene sonra tekrar etmek isteyeceklerdir. Bu maçta turu başarılı bir şekilde atlayan takım, çeyrek finalde Hırvatistan-Japonya maçının galibi ile oynayacak.