BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Japonya-Hırvatistan 5 Aralık TRT LİNK

05.12.2022 - 14:05

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Japonya-Hırvatistan 5 Aralık TRT LİNK

FIFA Dünya Kupası’nda Son 16 Turu maçları tüm hızıyla başladı. Oynanan keyifli maçlardan sonra bugün de Son 16 Turu özelinde iki maç izleyeceğiz. Günün ilk maçında saat 18.00’da Japonya ve Hırvatistan’ı izleyeceğiz. Japonya Hırvatistan maçı öncesinde trend aramalar şu şekilde oluştu: Japonya maçı izle, Hırvatistan maçı izle, Japonya Hırvatistan canlı izle, Japonya Hırvatistan canlı maç izle, Japonya Hırvatistan maç izle, Japonya Hırvatistan bedava maç izle, Japonya maçı canlı izle, TRT link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Dünya Kupası izle, Dünya Kupası maçı izle, açılış maçı hangi kanalda, TRT şifresiz izle. Maça ilişkin güncel detayları içeriğimizde bulabilirsiniz.

JAPONYA-HIRVATİSTAN MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

hırvatistan katar 22

Japonya-Hırvatistan Maçı Canlı Yayın Linki

Japonya-Hırvatistan İzleme Linki Japonya ve Hırvatistan takımlarını karşı karşıya getirecek olan müsabaka, önemli hikayelere sahne olacak gibi görünüyor. Maçı Dünya Kupası’nın resmi yayıncısı olan TRT 1’den izleyebilirsiniz.

Japonya-Hırvatistan Maçı Canlı Takip

Asya temsilcisi Japonya, grup maçlarındaki başarısını Hırvatistan karşısında da sürdürmek istiyor. Bu renkli maçı FIFA resmi sitesi üzerinden takip edebilirsiniz.

JAPONYA-HIRVATİSTAN MAÇI CANLI TAKİP

Japonya Grubunu Lider Tamamladı

 japonya katar 22

Japonya, kendisi adına oldukça zorlu görünen bir gruptan lider çıkmayı başardı. Almanya, İspanya ve Kosta Rika’nın bir araya geldiği grupta Japonya’ya pek şans tanınmıyordu. Fakat Japonlar, oynadıkları futbolla tüm tahminleri boşa düşürdü ve Almanları eve yolladı. İlk maçta Almanya’yı 2-1 ile deviren Japonya, sonraki maçta sürpriz bir şekilde Kosta Rika’ya kaybetti. Fakat grubun son maçında İspanya gibi disiplinli bir takımı 2-1 ile geçmeyi başardılar ve grupta liderliğe oturdular. Toplamda 6 puan toplayan Asya ekibi, oynadığı 3 maçta da 1’er gol yedi. Frankfurt’ta oynayan Kamada, Sociedad’da oynayan Kubo ve Sporting forması giyen Morita, şu ana dek oynadıkları futbolla fark yaratmayı başardı. Bu arada bir dönem ülkemizde oynayan Nagatomo’nun da Japonya kadrosunda yer aldığını anımsatalım.

Hırvatistan Savunmasıyla Dikkat Çekti

 Hırvatistan kadrosu

Hırvatistan, FIFA 2022 Dünya Kupası’nda Kanada, Belçika ve Fas ile aynı grupta mücadele etti. Oynadığı 3 maçtan toplamda 5 puan çıkartan Hırvatistan, Fas’ın hemen arkasında grubunu ikinci sırada bitirdi. Hırvatistan oynadığı 3 maçta kalesinde sadece tek bir gole izin verdi. Buna karşın rakip filelere 4 gol atma başarısı gösterdi. Kramaric, attığı 2 golle şu ana dek oldukça etkili bir performansa imza attı. Öte yandan Kovacic, Perisic ve Modric, takımın en önemli saç ayakları arasında dikkat çekiyor. Zlatko Dalic’in öğrencileri, yine savunma performansı ile fark yaratmak isteyecektir. Hırvatistan daha önce 2006 yılındaki Dünya Kupası’nda Japonya ile karşılaşmış ve o maç 0-0 beraberlikle neticelenmişti.

Hırvatlar Kupanın Son Finalisti

 modric katar 22

Hırvatistan’ın bu tip büyük organizasyonlarda ne denli başarılı olduğu biliniyor. Takım kendi tarihinde müzesine her ne kadar büyük bir kupa götürememiş olsa da Avrupa Futbol Şampiyonası ve Dünya Kupası organizasyonlarda elde ettiği başarılar dikkat çekici. 1998 yılında Fransa’da düzenlenen kupaya damga vuran takımlardan biri olan Hırvatlar, benzer başarıyı 24 yıl sonra Rusya’da tekrar etti. Fransa ile final oynayan Hırvatistan, 2018 Dünya Kupası’nda 2’ncilik elde etti. O kadrodan belli oyuncuları kaybetseler de yine turnuvada sürpriz yapma potansiyelleri yüksek. Modric önderliğindeki Hırvatistan bu turu geçerse Brezilya Güney Kore maçının kazananıyla oynayacak.