BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Beşiktaş 14 Ağustos BEIN LİNK

14.08.2022 - 15:29

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Alanyaspor-Beşiktaş 14 Ağustos BEIN LİNK

Ligin açılış haftasında kendi sahasında Kayserispor’u son dakikalarda gelen golle deviren Beşiktaş, bu akşam saat 21.45’te Alanyaspor’a konuk oluyor. Bahçeşehir Okulları Stadyumu’nun ev sahipliği yapacağı bu zorlu karşılaşma öncesinde futbol severlerin öncelik verdiği aramalar şu şekilde sıralanıyor: Beşiktaş maçı izle, Alanyaspor maçı izle, Alanyaspor Beşiktaş canlı izle, Alanyaspor Beşiktaş canlı maç izle, Alanyaspor Beşiktaş Kayserispor maç izle, Alanyaspor Beşiktaş bedava maç izle, Beşiktaş maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Hem karşılaşma öncesi son gelişmeleri hem de canlı yayın bilgilerini sizler için bir araya getirdik.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

alanyaspor beşiktaş maç öncesi görsel

Alanyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Yayın Linki

Alanyaspor-Beşiktaş İzleme Linki Beşiktaş’ın Alanyaspor deplasmanında nasıl bir performans göstereceğini merak eden futbol tutkunları, maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından izleyebilecek.

Alanyaspor-Beşiktaş Maçı Canlı Takip

Kayserispor maçıyla beraber büyük bir moral bulan siyah beyazlı ekip, Galatasaray’ın puan kaybettiği haftayı iyi değerlendirmek istiyor. Alanyaspor Beşiktaş maçını canlı olarak takip etmek ve istatistiklere hakim olmak için yayıncı kuruluşun resmi sitesindeki Maç Merkezi alanından yararlanabilirsiniz.

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI CANLI TAKİP

ALANYASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Beşiktaş Uzatmalarda Kazandı

beşiktaş kayserispor maçı gol anı

Beşiktaş Spor Toto Süper Lig’e etkileyici bir başlangıç yapmayı başardı. Kayserispor karşısında büyük ölçüde oyun kontrolünü elinde tutan siyah beyazlı ekip, rakibin bir kişi eksik kalmasını da iyi değerlendirdi. Baskısını son dakikalara doğru iyice artıran ve rakibi adeta bunaltan Beşiktaş, aradığı galibiyet golünü uzatmalarda bulabildi. Bu sene Avrupa kupalarında oynamadığı için lige daha rahat bir şekilde odaklanma şansı bulan Kara Kartal, Ghezzal’ı performansıyla moral buldu. Yeni transferlerden biri olan Weghorst, bu maçta golün asistini yaptı. Öte yandan diğer yenilerden Muleka ve Fernandes de Kayserispor karşısında ilk 11’de kendine yer buldu. Oyunun sonlarına doğru hakeme itirazdan dolayı ikinci sarı kartını gören Cenk Tosun, cezası nedeniyle bu maçta sahada olamayacak. Ayrıca Welinton ve Souza’nın sakatlık problemleri devam ediyor.

Emirhan İlkhan Takımdan Ayrıldı

emirhan ilkhan torino

Beşiktaş’ta bir ayrılık daha resmilik kazanmış oldu. Takımın genç ve gelecek vadeden oyuncularından biri olan Emirhan İlkhan, geçtiğimiz hafta içinde resmi olarak İtalya’nın Torino takımına transfer oldu. Bu gelişme, hem Torino hem de Beşiktaş resmi web sitesinden duyuruldu. Oyuncunun Torino’ya transferinin Twitter üzerinden duyurulması, kulüp adına bir etkileşim rekorunu beraberinde getirdi. 2 milyon görüntülenen ve 100 bin civarında beğeni alan duyuru, Torino takımında da müthiş biri heyecan yarattı. Beşiktaş sonraki satıştan %15’lik bir pay almak şartıyla 4.5 milyon Euro karşılığında 18 yaşındaki oyuncu ile yollarını ayırmış oldu. Bu arada genç oyuncu, Serie A’nın ilk haftasındaki Monza maçında ilk kez forma giydi.

Alanyaspor Açılışı Karagümrük’te Yaptı

Alanyaspor'un beşiktaş maçı öncesi paylaşımı

Son 2 sezon, ligde başarılı bir performans gösteren Alanyaspor, bu çizgisini bu sene de korumak istiyor. Sezona Farioli liderliğinde hazırlanan güney ekibi, ligin ilk haftasında Pirlo’nun ekibi Karagümrük ile deplasmanda karşılaştı. Oldukça gollü ve tempolu geçen maçta gülen taraf, 4-2’lik skorla Alanyaspor oldu. Alanyaspor geçen sezon bu sahada oynanan karşılaşmada siyah beyazlı ekibi 2-0 yenmişti. Wilson Eduardo, Tetah ve Candeias, Alanyaspor’un en ciddi silahları olacak gibi görünüyor. Özellikle Brezilyalı forvet oyuncusu Eduardo, geçen hafta attığı 2 golle takımı adına ne denli önemli bir oyuncu olduğunu gösterdi. Beşiktaş maçı öncesinde Alanyaspor takımında Diedhiou’nun sakatlık problemi devam ediyor.