Kopenhag-Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off Turu İlk Maçı Exxen’de

15.08.2022 - 06:39

Kopenhag-Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off Turu İlk Maçı Exxen’de

Şampiyonlar Ligi’ndeki tek temsilcimiz Trabzonspor, play-off turu ilk maçında Kopenhag’a konuk oluyor. Kopenhag-Trabzonspor Şampiyonlar Ligi Play-off turu ilk maçı Exxen’de futbolseverlerle buluşuyor. Bu keyifli mücadeleyi, Exxen ekranlarından izleyebilirsiniz.

Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kalmak isteyen Trabzonspor, öncesinde Kopenhag engelini aşmak zorunda. Danimarka’daki ilk mücadelenin yayıncısı geçtiğimiz saatlerde belli oldu. Salı 22.00’deki bu mücadeleyi, Exxen ekranlarından takip edebilirsiniz.

Son Danimarka Şampiyonu Kadrosunu Güçlendirdi

Danimarka’da geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Kopenhag, önemli takviyelerle takımı güçlendirdi. Geçtiğimiz sezon 6 aylığına kadrosuna kattığı Claesson ile sözleşme uzatan Kopenhag, eski oyuncusu Daramy ve Sociedad’tan Matthew Ryan’ı kadrosuna kattı. Yeni sezonda özellikle Brondby karşılaşmasında oynadığı futbolla dikkat çeken Kopenhag, ligin en golcü ekibi konumunda.

Yeni sezona gol yollarında problemsiz giren Kopenhag, Trabzonspor ile oynayacağı ilk maçtan galip ayrılarak rövanş öncesinde avantaj elde etmek istiyor.
1 ts 15.8.2022.webp      

Trabzonspor’da Tek Hedef Gruplara Kalmak

Sezona geçtiğimiz yıl bıraktığı yerden devam ederek başlayan Trabzonspor, bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmak istiyor. Son yıllarda Avrupa’daki kötü sonuçların ardından eleme oynamak zorunda kalan Trabzonspor, Danimarka’dan avantajlı bir skorla dönmeyi hedefliyor.

Kadrosunu Trezeguet, Enis Bardhi, Eren Elmalı ve Doğucan Haspolat gibi isimlerle güçlendiren Trabzonspor’un bir transfer daha yaparak transfer dönemini noktalamak istediği biliniyor. Trabzonspor’un Şampiyonlar Ligi gruplarına kalması ve burada çekilecek kuraya göre bir hamle daha yapabileceği tahmin ediliyor.
2 ts 15.8.2022.webp      

Rövanş 24 Ağustos’ta

Trabzonspor ile Kopenhag Şampiyonlar Ligi gruplarına adlarını yazdırmak için karşı karşıya geliyor. İlk maç 16 Ağustos Salı günü Danimarka’da oynanacak. Rövanş mücadelesi 24 Ağustos Çarşamba Trabzon’da oynanacak. Bu eşleşmeden galip gelen ekip, adını Şampiyonlar Ligi gruplarına yazdıracak.

Geçtiğimiz sezon Konferans Ligi elemelerinde Sivasspor’u mağlup etmeyi başaran ve yaklaşık 5 yıldır Şampiyonlar Ligi gruplarına kalamayan Kopenhag ile temsilcimiz Trabzonspor arasındaki Şampiyonlar Ligi play-off turu ilk maçını, Salı 22.00’den itibaren Exxen ekranlarından izleyebilirsiniz.