CANLI İZLE Kurtdereli Yağlı Güreşleri 14 Ağustos TRT AVAZ

14.08.2022 - 09:25

CANLI İZLE Kurtdereli Yağlı Güreşleri 14 Ağustos TRT AVAZ

“Cihan şampiyonu” olarak nam salan Kurtdereli Mehmet Pehlivan’ın anısına bu sene 63. defa organize edilen Geleneksel Kurtdereli Yağlı Güreşleri 12-14 Ağustos tarihleri arasında güreş severler ile buluşuyor. İlk gün, Karesi Belediye Başkanı olan Dinçer Orkan ve Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler Birliği Başkanı olan Yücel Yılmaz, güreş tutkunlarını Balıkesir’e davet eden bir geniş bir basın toplantısı gerçekleştirdi. Kurtdere Güreşleri’ni canlı olarak izlemek isteyenler; “yağlı güreş müsabakası izle, canlı güreş izle, Kurtdere Güreşleri hangi kanalda, Kurtdere Güreşleri canlı takip, online yağlı güreş, şifresiz güreş maçı izle” gibi sonuçlara yöneliyor. Kurtdere Güreşleri’ne dair merak ettiğiniz tüm detayları sizler için derledik.

KURTDERELİ YAĞLI GÜREŞLERİ CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

62. kurtdere güreşleri

Kurtdereli Güreşleri Canlı Yayın Linki

Kurtdereli Güreşleri İzleme Linki Yarım yüzyılı aşkın bir süredir organize edilen Kurtdere Güreşleri, bir kez daha güreş severleri aynı çatı altında toplayacak. Müsabakalar bu sene TRT Avaz ve TRT Spor ekranlarında olacak.

Kurtdereli Güreşleri Canlı Takip

Geleneksel Kurtdere Güreşleri’ne Kurtdereli Er Meydanı ev sahipliği yapıyor. Yaklaşık olarak 2500 civarında pehlivanın dahil olacağı güreşleri canlı takip etmek adına Türkiye Güreş Federasyonu’nun resmi sitesinden yararlanabilirsiniz.

KURTDERELİ GÜREŞLERİ CANLI TAKİP

85 Başpehlivan Yer Alacak

kurtdere güreşleri basın toplantısı

Bu sene Kurtdere’deki güreşlere katılacak olan pehlivanların 85 tanesi, Baş Pehlivanlardan oluşuyor. Toplamda üç gün süren Kurtdere Güreşleri’nde heyecan bugünkü müsabakalarda tam anlamıyla zirveye çıkıyor. Günün programına bakıldığı zaman; ilk müsabakaların sabah 09.00 itibarıyla başladığı görülüyor. Hemen sonrasında saat 11.00’da Baş Pehlivan kura çekimi gerçekleştirilecek. Saat 12.00-16.00 arasında ekran karşısında birçok güreş müsabakasına tanıklık edebilirsiniz. Saat 16.00’da ise merakla beklenen bayrak geçişi olacak. Günün sonuna doğru güreş severleri Baş Pehlivanlık final güreşi bekliyor olacak. TRT Avaz’dan ekranlara gelecek ödül töreni ise saat 18.00’da gerçekleşecek.

Seyirciler Müsabakaları Ücretsiz İzleyebilecek

kurtdere güreşleri seyirciler

12 Ağustos Cuma günü miniklerin müsabakaları ile başlayan Kurtdere Güreşleri, şölen havasında devam ediyor. Bölge halkının yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaları izlemek tümüyle ücretsiz. Ekran başındakilerin de ilgiyle takip ettiği karşılaşmalar için zemin hazırlıkları, yaklaşık 3 ay öncesinden başlamıştı. 2014 yılına dek muhtarlık düzeyinde organize edilen Kurtdere Güreşleri, yerel belediyelerin de katkılarıyla büyük bir organizasyona dönüşmüş durumda. Üç gün boyunca minik, teşvik, tozkoparan, ayak, deste, küçük ve büyük orta gibi kategorilerde birçok müsabaka gerçekleşti.