Sina Koloğlu: Acun Ilıcalı TV8,5 Kanalını Futbol Ağırlıklı Yapacak

01.07.2022 - 14:52

Sina Koloğlu: Acun Ilıcalı TV8,5 Kanalını Futbol Ağırlıklı Yapacak

Sina Koloğlu, Twitter hesabından TV8,5 kanalı hakkında tahminlerini paylaştı. Acun Ilıcalı’nın bu yıl TV8,5’u futbol ağırlıklı hale getireceğini belirten Sina Koloğlu, önemli isimlerle anlaşma yapılacağını belirtti.

TV8,5 kanalıyla ilgili ortaya atılan iddialara bir yenisi eklendi. Spor yayıncılığı konusunda paylaşımlarıyla dikkat çeken Sina Koloğlu, Acun Ilıcalı’nın bu yıl TV8,5’u futbol kanalı haline getireceğini tahmin ettiğini dile getirdi.

Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Murat Kosova ve Fırat Aydınus ile Anlaşıldı

Sina Koloğlu’nun paylaşımına göre TV8,5 kanalı için Rıdvan Dilmen, Sergen Yalçın, Murat Kosova ve Fırat Aydınus ile anlaşıldı. Bunun yanında Şansal Büyüka’ya da teklif götüren Acun Ilıcalı, futbol programlarını arttırmak istiyor.

#AcunIlıcalı bu yıl TV8.5 kanalını 'futbol ağırlıklı' bir yapı içinde değerlendirecek. #RıdvanDilmen, #SergenYalçın, #FıratAydınus ve #MuratKosova gibi isimleri kadrosuna dahil etti. Son olarak hem yazılı basının hem de ekranın duayen bir ismi ile adı geçiyor; #ŞansalBüyüka. Kulağıma gelen, Şansal Büyüka'ya yapılan teklif, cuma ve cumartesi 'Maraton' benzeri bir program oldu. Şansal Büyüka'nın artık böyle bir program yapmak istemediği, olursa, haftada bir tek kişilik bir 'Haftalık değerlendirme' programı yapabileceği yönünde görüş bildirdiği bilgisine ulaştım. Hemen belirteyim, şu an kesin bir durum yok. Sadece karşılıklı niyetler belirtildi.


Hull City Maçlarının Yayını Sürpriz Olmaz

Acun Ilıcalı’nın TV8,5 kanalında spor programlarının yanında spor yayınlarına da imza atmasını beklediğini belirten Sina Koloğlu, Hull City maçlarının bu kanalda yayınlanabileceğini belirtti.  Bunun yanında bir tahminini de paylaşan Koloğlu, Mehmet Demirkol’un da TV8,5 ekranlarında olabileceğini dile getirdi. Demirkol’un Acun Ilıcalı’nın kanalda görmek istediği isimlerden biri olduğunu belirten Koloğlu, şu paylaşımı yaptı:

Bu benim görüşüm; bu kanalda Acun'un sahibi olduğu #HullCity maçlarının da yayınlanması sürpriz olmaz. Bir ön sezi de #MehmetDemirkol. Ekranın 'güvenilir yüzü' olarak her daim öne çıkan bir isim. Edindiğim izlenim şu sıra #Socrates'te yazan Demirkol'u Acun'un kanalında görmek istediği isimlerden biri. Ekipte yer alırsa, sürpriz olmayacak.