BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Adana Demirspor 16 Mayıs BEIN LİNK

16.05.2022 - 15:19

BEDAVA CANLI MAÇ İZLE Galatasaray- Adana Demirspor 16 Mayıs BEIN LİNK

Galatasaray, Adana Demirspor maçıyla beraber bu sezon son kez taraftarının karşısına çıkıyor. Sarı kırmızılı ekibin Adana Demirspor’u Nef Stadyumu’nda ağırlayacağı maç, saat 20.00’da başlayacak. Futbol severler, Spor Toto Süper Lig’de 37’nci haftanın kapanış maçı öncesi şu tip aramalara yöneliyor: Galatasaray maçı izle, Adana Demirspor maçı izle, Galatasaray Adana Demirspor canlı izle, Galatasaray Adana Demirspor canlı maç izle, Galatasaray Adana Demirspor maç izle, Galatasaray Adana Demirspor bedava maç izle, Adana Demirspor maçı canlı izle, Bein link, online maç izle, bedava maç izle, ücretsiz maç linkleri, Süper Lig maçı izle, Bein Sports canlı. Bu keyifli maçla alakalı merak edilen soruların yanıtlarını sizler için derlemeye çalıştık.

GALATASARAY-ADANA DEMİRSPOR CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Gomis gol sevinci

Galatasaray-Adana Demirspor Maçı Canlı Yayın Linki

Galatasaray-Adana Demirspor İzleme Linki Galatasaray ve Adana Demirspor arasında oynanacak olan lig karşılaşması, beIN Sports HD 1 kanalından ekranlara gelecek.

Galatasaray-Adana Demirspor Maçı Canlı Takip

Maçı beIN Sports HD 1 ekranlarından izleme şansı bulamayan futbol tutkunları, 90 dakika boyunca canlı istatistik yapmak adına alternatif çözümlere yöneliyor. Bu maç özelinde GS TV’de 90 dakika boyunca devam edecek olan canlı yayını takip ederek istatistiklere hakim olabilirsiniz.

GALATASARAY-ADANA DEMİRSPOR MAÇI CANLI TAKİP

GALATASARAY ADANA DEMİRSPOR MAÇI BEİN SPORTS HABER İZLE

Galatasaray’da Puan Kayıpları Sürüyor

galatasaray adana demirspor maçı görseli

Galatasaray kötü geçen lig sezonunu güzel bir iç saha galibiyeti ile kapatmak istiyor. Adana Demirspor’un oldukça formsuz bir dönemden geçmesi, sarı kırmızılı ekip için bir avantaj olarak görünüyor. Fakat öte yandan Galatasaray takımı da pek çok saha içi ve saha dışı problemle karşı karşıya. Her şeye rağmen taraftarın son iç saha maçında Galatasaray’a destek vermesi bekleniyor. Galatasaray ligin bitimine 2 hafta kala oldukça hedefsiz bir pozisyonda. Avrupa kupalarına gitme şansı kalmayan Galatasaray, 48 puanla 13’üncü basamakta konumlanıyor. Takımın ligi en iyi ihtimalle 9’uncu sırada bitirme olasılığı bulunuyor. Son 2 haftada 5 puan kaybeden Torrent’in öğrencileri, oyun olarak güven vermekten uzak. Bu maç öncesinde Marcao’nun sakatlık problemi dikkat çekici.  

Torrent’in Durumu Belirsiz

torrent antrenman

Sezona Fatih Terim’le başlamasına rağmen başarısız sonuçların ardından yoluna Torrent ile devam eden Galatasaray, yönetim anlamında ciddi bir belirsizliğin içerisinde. Torrent ile sezon sonunda ayrılmayı planlayan yönetim, şu anda henüz anlaşma zemini sağlayabilmiş değil. Torrent ayrılmayı kabul etmediği için tek çare 1.75 milyon Euro civarındaki tazminatın ödenmesi. Başkan Burak Elmas ise bu paranın tamamını ödemeye sıcak bakmıyor. Adana Demirspor maçından sonra Galatasaray yönetimi bu konuyu yeniden gündemine alacak. 59 yaşındaki teknik direktör, çıktığı 18 maçta 1.22 puan ortalaması yakaladı. Bu kötü performansla beraber Torrent’in önümüzdeki sezon takımın başında kalma olasılığı oldukça düşük görünüyor.

Adana Demirspor Düşüş İçinde

Balotelli antrenman

Adana Demirspor ligin en etkili takımlarından biri olarak öne çıkmasına rağmen son haftalarda müthiş bir düşüş yaşıyor. Oynadıkları son maçta Alanyaspor takımına 2-1 yenilmekten kurtulamadılar. Avrupa kupalarına gitme hedefinden uzaklaşan Adana temsilcisi, son 4 maçından 0 puanla ayrıldı. Bu 4 maçta toplamda 11 gol yiyen ekip, sadece 2 defa gol atma başarısı gösterdi. Galatasaray deplasmanında kazanması sürpriz olarak değerlendirilen Adana Demirspor, 52 puanla 9’uncu basamağa kadar gerilemiş durumda. Montella’nın talebeleri, sezonun ilk yarısındaki maçta Galatasaray’ı 2-0 yenmeyi başarmıştı. Bu maç öncesinde Remy’nin sakatlık problemi devam ediyor.

Galatasaray Adana Demirspor Maçı Muhtemel 11'ler

Galatasaray: Muslera, Van Aanholt, Marcao, Nelsson, Boey, Pulgar, Kerem, Taylan, Berkan, Babel, Gomis
Adana Demirspor: Muric, Rassoul, Talha, Samet, İsmail, Gökhan, Belhanda, Vargas, Bjarnason, Yunus, Balotelli