U17 Avrupa Futbol Şampiyonası TRT Spor ve UEFA.tv’de

16.05.2022 - 08:59

U17 Avrupa Futbol Şampiyonası TRT Spor ve UEFA.tv’de

Geleceğin yıldızlarının sahne alacağı U17 Avrupa Futbol Şampiyonası TRT Spor ve UEFA.tv’de başlıyor. Türkiye’nin de yer alacağı turnuvayı TRT Spor ve UEFA.tv’den takip edebilirsiniz.

U17 Avrupa Futbol Şampiyonası, bugün oynanacak mücadelelerle başlıyor. Türkiye’nin C Grubu’nda yer alacağı turnuvanın yayıncısı ise geçtiğimiz saatlerde belli oldu. İlk etapta turnuvanın Türkiye’de UEFA.tv’den yayınlanacağı açıklandı. Daha sonrasında TRT Spor’un da yayın haklarını aldığı öğrenildi. Türkiye’nin karşılaşmaları başta olmak üzere birçok mücadeleyi UEFA.tv’nin yanı sıra TRT Spor’dan takip edebilirsiniz.

Türkiye Salı Günü İlk Maçına Çıkıyor

U17 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda zorlu bir grupta mücadele edecek Türkiye, ilk maçına Salı günü İspanya önünde çıkacak. Salı 20.00’deki bu mücadeleyi UEFA.tv ve TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. 

Grupta Sırbistan, Belçika ve İspanya ile bir üst tura çıkma mücadelesi verecek Türkiye’nin tüm karşılaşmaları TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Yayın programı ise şu şekilde:

17 Mayıs
  • 17.30 Sırbistan-Belçika
  • 20.00 Türkiye-İspanya

19 Mayıs
  • 17.30 Hollanda-Polonya
  • 20.00 Fransa-Bulgaristan

20 Mayıs
  • 14.30 Sırbistan-Türkiye
  • 16.30 İspanya-Belçika

23 Mayıs
  • 17.30 Belçika-Türkiye

1 U17 16.5.2022.webp      

Altınordu ve Galatasaray En Çok Oyuncu Veren Kulüpler Oldu

U17 Milli Takım kadrosu geçtiğimiz hafta açıklandı. Aday kadroda en çok oyuncusu bulunan kulüpler ise 3 oyuncuyla Altınordu ve Galatasaray oldu.

Kaleciler: Mert Furkan Bayram (Altınordu), Deniz Ertaş (İttifak Holding Konyaspor), Arif Şimşir (Altınordu)

Defans: Hasan Berat Kayalı (Altınordu), Ali Turap Bülbül (Galatasaray A.Ş.), Ali Yeşilyurt (Galatasaray A.Ş.), Selçuk Rinal (FC St.Pauli), Mertcan Ayhan (FC Schalke 04), Batuhan Yavuz (FC Schalke 04), Semih Kara (VfB Stuttgart), Berkay Yılmaz (SC Freiburg), Efe Arda Koyuncu (Medipol Başakşehir FK)

Orta Saha: Diren Dağdeviren (TSG Hoffenheim), Emirhan Acar (AKA Tirol), Muhammed Eren Arıkan (Yukatel Kayserispor), Efe Akman (Galatasaray A.Ş.), Efe Kaan Sihlaroğlu (Karlsruher SC), Fırat Alpsoy (Karlsruher SC), Selim Can Sönmez (FC Utrecht), Baran Ali Gezek (Yukatel Kayserispor)

Forvet: Halil Özdemir (KV Mechelen), Can Yılmaz Uzun (1.FC Nürnberg), Engin Poyraz Efe Yıldırım (Trabzonspor A.Ş.)