TRT SPOR CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe  Opet Praia 16 Aralık

16.12.2021 - 13:46

TRT SPOR CANLI MAÇ İZLE Fenerbahçe  Opet Praia 16 Aralık

FOIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası çarşamba günü Ankara’da birbirinden çekişmeli müsabakalarla start aldı. Ankaralı voleybol severlerin yoğun ilgi gösterdiği turnuvanın ikinci gününde temsilcimiz Fenerbahçe, Brezilya’nın Praia takımını bugün saat 18.30’da ağırlayacak. Bu önemli karşılaşmayı canlı olarak seyretmek isteyenler; Fenerbahçe Opet Praia maç izle, Fenerbahçe Praia canlı maç izle, Fener maçı izle, Fener kadın voleybol canlı izle, Voleybol Dünya Kulüpler Şampiyonası izle, TRT Spor canlı yayın, Sarı Melekler izle gibi arama sonuçlarına yöneliyor. Takımların son durumlarını ve canlı yayın bilgilerini bu içerikte sizler için bir araya getirdik.

FENERBAHÇE PRAİA CANLI İZLEMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN

Eda Erdem Dündar, Naz Aydemir, Dicle Nur Babat ve Cansu Çetin Temalı Maç Görseli

Fenerbahçe Opet-Praia Maçı Canlı Yayın Linki

Fenerbahçe Praia İzleme Linki! İlk karşılaşmasında turnuvanın en büyük favorilerinden biri olan Conegliano takımına 3-0 kaybeden sarı lacivertliler yarı finale çıkmak adına kazanmak zorunda. Fenerbahçe’nin bu zorlu randevusu sadece TRT Spor Yıldız kanalından izlenebilecek.

Fenerbahçe Opet-Praia Maçı Canlı Takip

Fenerbahçe’nin Praia ile oynayacağı kritik müsabakaya Ankaralı voleybol severlerin yine büyük ilgi göstermesi bekleniyor. Ankara Spor Salonu’nun ev sahipliği yapacağı karşılaşmayı TRT Spor Yıldız üzerinden izleme şansı bulamayanlar, canlı istatistik bilgisi için kulüp televizyonunu veya organizasyonun resmi platformunu değerlendirebilir.

FENERBAHÇE PRAİA MAÇI CANLI TAKİP

Fenerbahçe Turnuvaya Kötü Başladı

Fenerbahçe Canigliano'ya 3-0 Kaybetti

Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol takımı, FIVB tarafından organize edilen Dünya Kulüpler Şampiyonası’na hiç de istemeyeceği bir skorla başlamış oldu. Turnuvada favori gösterilen Conegliano, Sarı Melekler’i 25-12, 25-23 ve 25-23 gibi setlerle devirmeyi başardı. Temsilcimiz ilk sette oyuna dahil olmakta zorlanmasına rağmen ikinci sette toparlanarak oyunu dengeye getirdi. Fakat set sonunda yapılan hatalar neticesinde her iki seti de ucu ucuna kaybetti. Turnuvada format gereği takımların yarı finale çıkmaları için gruplarını ilk iki sırada bitirmeleri gerekiyor. Hemen sonrasında ise diğer grupta ilk iki sırayı alacak takımlarla çapraz eşleşme söz konusu olacak. Fenerbahçe turnuvadaki ilk maçına Eda, Naz, Meliha, Gizem, Mina, Arina ve Anna gibi önemli oyuncularla çıktı. Sarı lacivertli ekip bu maçı kazanırken averaj hesapları da yapmak zorunda kalabilir.

Praia En Son Nisan Ayında Kaybetti

Praira Uzun Süredir Maç Kaybetmiyor

FIVB Dünya Kulüpler Şampiyonası’na farklı kıtalarda şampiyon olan ekipler davet ediliyor. Brezilya ekibi Praia Clube, Güney Amerika kıtasını temsilen şampiyonaya davet edildi. Brezilya Süper Ligi’nde oldukça başarılı sonuçlara imza atan takım, bu yıl Güney Amerika Şampiyonası’nı kazandı. 32 yıllık bir mazisi olan Brezilya ekibi gruptaki ilk maçına Fenerbahçe karşısında çıkıyor. Takımda Martinez, Kosta, Vasques, Malinverno, Garay ve Pinto gibi üst düzey oyuncular yer alıyor. Başarılı ekip resmi anlamda son maçını nisan ayında kaybetmişti.

Ankara Seyircisi Formda

Bilindiği üzere bu turnuvada Vakıfbak’ın 3, Fenerbahçe Opet’in ise 1 şampiyonluğu bulunuyor. 1991 senesinden bugüne kadar düzenli olarak organize edilen bu şampiyonaya Türkiye ilk kez ev sahipliği yapıyor. Voleybolu genel olarak çok iyi bilen Ankara seyircisi, Fenerbahçe’nin açılış maçında oldukça formda görüldü. Turnuva öncesi her iki kulübün başkanları ve Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, yaptıkları tanıtım toplantısında tüm Ankaralıları salona beklediklerini ifade etmişlerdi. Fenerbahçe Conegliano müsabakasını toplamda 12 bin civarında voleybol sever takip etti. Bu karşılaşmada da benzer bir ilgi bekleniyor.