beIN Sports WTA ile 5 Yıllığına Anlaştı

16.12.2021 - 12:02

beIN Sports WTA ile 5 Yıllığına Anlaştı

Kadın tenisine önem veren beIN Sports, WTA ile 5 yıllığına anlaştı. Türkiye’nin yanı sıra Avustralya ve Fransa’da da WTA turnuvaları 5 yıl boyunca beIN Sports ekranlarında olacak.

beIN Sports, futbol ve basketbol branşlarının yanında tenis, motor sporları, hentbol ve daha birçok sporu aboneleriyle buluşturuyor. Yaklaşık 5 yıldır WTA turnuvalarının büyük bir bölümü de beIN Sports ekranlarından yayınlanıyor. Geçtiğimiz saatlerde mevcut anlaşmanın 5 yıl daha uzatıldığı açıklandı. Böylece WTA’daki tüm turnuvalar önümüzdeki 5 yıl boyunca beIN Sports ekranlarından yayınlanacak.

beIN Sports’un WTA ile yaptığı anlaşma Türkiye’nin yanı sıra Fransa ve Avustralya’yı da kapsıyor. Sezon sonu turnuvasının da dâhil edildiği anlaşma sayesinde tenisseverler, tüm WTA turnuvalarını 5 yıl boyunca beIN Sports ekranlarından takip edebilecek.

1 wta 16.12.2021

Richard Verow ve Micky Lawler Açıklamalarda Bulundu

beIN Media Group Spor Direktörü Richard Verow, anlaşmayla ilgili açıklamalarda bulundu. WTA ile mevcut anlaşmayı genişlettikleri için memnun olduklarını belirten Verow şu ifadeleri kullandı:

Fransa, Türkiye ve Avustralya’da önümüzdeki 5 yıl için WTA ile yeniden anlaştığımız için çok mutluyuz. En büyük tenis etkinliklerini yayınlama gayemiz bulunuyor. Bu anlaşma, abonelerimizin tüm yıl kadın tenisinin en iyilerini izlemesi anlamına geliyor. Kadın sporuna hak ettiği değeri ve önemi vermekten mutluluk duyuyoruz.

WTA Başkanı Mick Lawler da yeni anlaşmayla ilgili açıklama yapan bir diğer isimdi. beIN Sports ile yapılan ortaklıktan memnun olduklarını belirten Lawler, konuşmasına şöyle devam etti:

beIN Sports, WTA için uzun süredir harika yayınlara imza attı. Bu son anlaşmayla Fransa, Avustralya ve Türkiye’de kadın tenisinin kapsamı daha da artacak. beIN Sports’un en iyi içeriği sunma konusunda bir kararlılığı var. beIN Sports’ta bu sporun deneyimlenecek olmasından mutluluk duyuyoruz.

2 bein sports 16.12.2021

2022/23 Sezonunda beIN Sports’un Elinde Bulunan Yayın Hakları

beIN Sports, WTA ile anlaşmasının ardından elindeki içeriği korumuş oldu. 2022/23 sezonunda beIN Sports’un ekranlara getireceği içerikler de bu anlaşmayla biraz daha şekillendi.

İngiltere Premier Lig, Fransa Ligue 1, Almanya Bundesliga, WTA, Starligue, Bundesliga 2 ve Ligue 2 gibi içerikler beIN Sports aboneleriyle buluşacak. Önümüzdeki günlerde yapılacak Süper Lig ve La Liga ihalesinde de beIN Sports’un aktif olması bekleniyor.